What is DISPERBYK-106?

The additive disperses pigments by steric stabilization, leading to smaller particle sizes which enhance gloss, color strength, transparency, and hiding power while reducing viscosity. This improves flow characteristics and allows for higher pigment concentrations.

Hoe gelijkwaardig te vinden aan DISPERBYK-106

DISPERBYK-106 is een samenstelling van polyfosfaatverbindingen, een bevochtigings- en dispergerend additief voor oplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije systemen voor industriële, architecturale en houtcoatings. Het vermindert de viscositeit, verbetert de vloei, verhoogt de glans en kleursterkte. Dit bevochtigende en dispergerende additief is technologisch geavanceerd op het gebied van chemische additieven, en deze gids laat u kennismaken met het equivalent van DISPERBYK-106.

Inzicht in de behoefte aan een gelijkwaardig product

Voordat u begint met zoeken naar een alternatief dispergeermiddel voor DISPERBYK-106, zal het begrijpen van de specifieke beperkingen of vereisten van het dispergeermiddel in uw formulering u helpen bij het bepalen van de criteria voor een alternatief. Veel voorkomende redenen zijn onder meer: kosteneffectiviteit, prestatieverbetering, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen.Het bepalen van de behoefte en het vinden van het juiste product op de wereldmarkt begint met het begrijpen van de industriële context.

Inzicht in de industriële context

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de landen met de dominante producten Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Maar de snelste ontwikkeling is China, het einde van de vorige eeuw, EFKA, BYK en andere toonaangevende merken die de Chinese markt betreden, zodat de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie in meer dan 30 jaar van snelle ontwikkeling, om beter te kunnen participeren In de concurrentie op de enorme Chinese markt blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een steeds grotere invloed in de wereld heeft.

Een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt – Camen Chemisch is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden hiervoor is dat hun producten niet alleen goede prestaties en stabiliteit hebben, maar ook een zeer voordelige prijs hebben, en wat belangrijker is, is dat ze voortdurend innoveren .

DISPERBYK-106, het onderwerp van dit artikel, kan bijvoorbeeld worden vervangen door Camen Chemical's BZ-110C epoxy bevochtigings- en dispergerende additief (klik hier om te bekijken), die dezelfde prestaties levert als DISPERBYK-106.

Introductie van BZ-110C als equivalent van DISPERBYK-106
Camen chemische bevochtigende en dispergerende additieven

BZ-110C Epoxy bevochtigende en dispergerende additieve eigenschappen

Net als DISPERBYK-106 is het BZ-110C epoxy-bevochtigings- en dispergerende additief samengesteld uit polyfosfaat-gemodificeerde verbindingen en presteert het bijzonder goed in industriële, auto- en epoxycoatings, evenals in inkten. Het verhoogt de glans, verlaagt de viscositeit, voorkomt pigmentuitvlokking en verbetert de opslagstabiliteit.

Voordelen van BZ-110C Epoxy-bevochtigings- en dispergerend additief

BZ-110C epoxy bevochtigings- en dispergerend additief heeft een uitstekend bevochtigend effect, kan de vloeibaarheid verhogen, het belangrijkste is om een zeer goede harscompatibiliteit te hebben, dit kenmerk kan op veel formuleringen worden toegepast, de dispersieprestaties zijn geschikt voor alle pigmenten, vooral voor epoxy systeem.

Toepassingstests

BZ-110C epoxybevochtigings- en dispergerende additieven zijn uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen te garanderen. Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

BZ-110C versus DISPERBYK-106: een vergelijkende analyse

CriteriaBZ-110CDISPERBYK-106
Dispergeerbaarheidgeschikt voor elk pigment, vooral voor carbon blackalgemeen doel
Bevochtigbaarheiduitstekende bevochtigbaarheidhetzelfde als de anderen
Aanbevolen dosering2-150%5-30%
mengbaarheidBreed scala aan harscompatibiliteitBreed scala aan harscompatibiliteit
CompatibiliteitGeschikt voor industriële coatings, autocoatings, epoxycoatings, inkten, blikcoatingsIndustriële coatings, houtcoatings, architecturale coatings

Is BZ-110C epoxy bevochtigings- en dispergerende additief geschikt voor u?

BZ-110C epoxy bevochtigings- en dispergerend additief is goed ontvangen op de Chinese markt, dus of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of een verbeterd toevoersysteem, de BZ-110C zal aan uw behoeften voldoen. Als u andere productbehoeften heeft, Neem contact met ons op en we ontwikkelen graag een product voor uw formulering, waardoor u een voorsprong en meer speelruimte op de markt krijgt.

Samengevat: Omarm innovatie met BZ-110C epoxy bevochtigings- en dispergerend additief!

In de steeds evoluerende wereld van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om bestaande producten te vervangen of te overtreffen, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen en meer. Kamen Chemical biedt producten met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar dispergeermiddelen voor epoxycoatings. Omarm innovatie en ontdek de mogelijkheden van het BZ-110C epoxy bevochtigings- en dispergerende additief in vergelijking met producten als DISPERBYK-106.

============================================

Veel Gestelde Vragen

Vraag 1: Wat is het BZ-110C epoxy-bevochtigings- en dispergerende additief en hoe verschilt dit van traditionele additieven?

BZ-110C is een fosfaatester-gemodificeerd coatingadditief voor epoxycoatings, dat kan worden aangepast aan andere systemen. Het is zonder twijfel multifunctioneel omdat het pigmenten dispergeert, de viscositeit vermindert en pigmentuitvlokking voorkomt.

Vraag 2: Kan BZ-110C epoxy bevochtigings- en dispergerende additief naadloos worden gecombineerd met verschillende coatingsystemen?

Ja natuurlijk. In onze tests is het geschikt voor veel coatingsystemen, zoals industriële coatings, autocoatings, blikcoatings, epoxycoatings, inkten en meer.

Vraag 3: Is BZ-110C geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Ja, de BZ-110C is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 4: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van BZ-110C?

BZ-110C is een geavanceerde coatingadditieftechnologie. Wilt u meer weten over onze producten, klik dan hier om te bekijken: Coatings en inktadditieven. Mocht het product niet aan uw wensen voldoen, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vragen, we zijn toonaangevend in de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van additieven en onderzoeken altijd meer onbekende toepassingen van additieven. Het is een wonder dat we het vertrouwen hebben om uw formuleringsvereisten op te lossen.

============================================

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-310: introductie van BZ-602 waterpasstelling

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

Hoe gelijkwaardig aan DISPERBYK-190 te vinden?

Hoe gelijkwaardig aan BYK-358N te vinden?

Reacties zijn uitgeschakeld.