ABOUT Camen Chemical

Onze sterke punten

Camen Chemical, opgericht in 2000, is een hightech onderneming die wetenschappelijk onderzoek, productie en promotie integreert. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zhuji Chemical Park, Nanxiong City, Shaoguan, provincie Guangdong, en houdt zich voornamelijk bezig met hoogwaardige coatinghulpmiddelen en inktadditieven, die de ontwikkeling van de coatingindustrie hebben begeleid en een uitstekende bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de Chinese coatingindustrie.

Na meer dan twintig jaar ontwikkeling heeft Camen Chemical een moderne fabriek gebouwd met een oppervlakte van meer dan 10 hectare, die voldoet aan de nationale veiligheids- en milieunormen. We hebben productiefaciliteiten en laboratoriumapparatuur van wereldklasse, evenals meer dan twintig fulltime technische onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs. We onderhouden langdurige contacten en samenwerking met chemische hogescholen en chemische onderzoeksinstituten in het hele land. We hebben meer dan dertig series en meer dan tweehonderd producten ontwikkeld en geoptimaliseerd, die bijna alle additieven bevatten die nodig zijn voor coatings en inkten.

For example: Dispersion Rheology Defoamer Waterborne Coating Additives

  • Beste kwaliteitStandaard productie
  • Hulpmiddelen op maatSnelle ontwikkeling
  • Verkoop leiderVerras prijzen
  • EfficiëntieVerbazingwekkende snelheid

ONZE RESULTATEN

Wat we gedaan hebben?

23+Jarenlange ervaring
30+Deskundige ingenieurs
700++Takken in de wereld
200MJaarlijkse verkoop

GETUIGENISSEN

Wat zegt de CEO?

Additieven op maat

Onze oplossingen bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw coatings- en inktbehoeften. Met onze expertise in chemie ontwikkelen we gepersonaliseerde additieven om de prestaties, duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht van uw producten te optimaliseren.

Snelle productie

Snelle productie door onze efficiënte productieprocessen. Onze gestroomlijnde activiteiten en geavanceerde technologie stellen ons in staat om snel hoogwaardige coatings en inktadditieven te produceren en consistente additieve excellentie en functionaliteit te garanderen.

Tijdige levering

Vertrouw erop dat wij uw additieven op tijd leveren. Onze goed georganiseerde logistiek en betrouwbaar beheer van de toeleveringsketen zorgen ervoor dat uw producten op tijd worden verzonden en afgeleverd, zodat aan uw projectschema's wordt voldaan en de verstoring van uw bedrijf tot een minimum wordt beperkt.

Snelle reactieservice Piping Systems

Ervaar onze snelle reactieservice op uw vereisten voor coatings en inktadditieven. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en tijdige oplossingen te bieden om aan uw dringende behoeften te voldoen, waardoor naadloze productiviteit en klanttevredenheid worden gegarandeerd.