Reologie-additieven

Rheology Additives is een belangrijk onderdeel van verf- en inktcoatings en regelt de precieze eigenschappen en kenmerken van het vloeibare product.
In de coatingtechnologie worden de reologische eigenschappen bepaald door de samenstelling en concentratie van de componenten in een coatingformulering, die bestaat uit bindmiddelen (polymeren, oligomeren, reactieve verdunningsmiddelen), oplosmiddelen (organisch, water), pigmenten (organisch, anorganisch), vulstoffen en additieven (stabilisatoren, initiatoren, katalysatoren, enz.).
Als gevolg hiervan is er geen universele oplossing voor alle coatings en kunnen de reologische eigenschappen van een coatingformulering sterk variëren gedurende de levenscyclus, van het productieproces tot transport, opslag en uiteindelijk het (industriële) applicatieproces.
Camen Chemie biedt een breed scala aan additieven voor systemen met verschillende polariteiten, waarmee het beschikbare productassortiment wordt aangevuld en wordt geholpen bij het op maat maken van geschikte producten voor speciale gevallen.

gerelateerde producten

...

Product has been added to your list.

...

Product has been added to your list.