What is BYK-A 555?

BYK-A 555 is highly effective in removing air bubbles from almost all unsaturated polyester resins regardless of the processing method. However, in certain resins, the use of air release additives might result in a hazy appearance in the final product.

Hoe gelijkwaardig te vinden aan BYK-A 555

BYK-A 555 antischuimmiddel is bijzonder geschikt voor acrylharsen en houdt zich meer bezig met de ontschuimende eigenschappen van de hars. Dit is een goed product, maar heeft een enkele functie. In deze handleiding maakt u kennis met gelijkwaardige producten als BYK-A 555.

Inzicht in de behoefte aan een gelijkwaardig product

Voordat u op zoek gaat naar een alternatief ontschuimingsmiddel voor BYK-A 555, zal het begrijpen van de specifieke beperkingen of vereisten van het dispergeermiddel in uw formulering u helpen bij het bepalen van de criteria voor een alternatief. Veel voorkomende redenen zijn onder meer: kosteneffectiviteit, prestatieverbetering, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen. Het bepalen van de behoefte en het vinden van het juiste product op de wereldmarkt begint met het begrijpen van de industriële context.

Inzicht in de industriële context

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de landen met de dominante producten Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Maar de snelste ontwikkeling is China, het einde van de vorige eeuw, EFKA, BYK en andere toonaangevende merken die de Chinese markt betreden, zodat de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie in meer dan 30 jaar van snelle ontwikkeling, om beter te kunnen participeren In de concurrentie op de enorme Chinese markt blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een steeds grotere invloed in de wereld heeft.

Een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt – Camen Chemisch is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden hiervoor is dat hun producten niet alleen goede prestaties en stabiliteit hebben, maar ook een zeer voordelige prijs hebben, en wat belangrijker is, is dat ze voortdurend innoveren .

BYK-A 555, het onderwerp van dit artikel, kan bijvoorbeeld worden vervangen door Camen Chemical's BZ-403A acrylprimer-ontschuimer (klik hier om te bekijken), die betere prestaties en meer functies heeft dan BYK-A 555.

Hoe gelijkwaardig aan BYK-A 555 te vinden
Camen chemische ontschuimeradditieven

Functies van BZ-403A acrylprimer-ontschuimer

BZ-403A ontschuimer is samengesteld uit acrylaatverbindingen en presteert bijzonder goed in oplosmiddelhoudende coatings, oplosmiddelvrije coatings, UV-coatings en PE/PU-primers. Het kan snel luchtbellen in coatings elimineren, vooral geschikt voor luchtbellen die ontstaan door de reactie van blauw en wit water.

Voordelen van BZ-403A acrylontschuimer

BZ-403A acrylontschuimer heeft een uitstekend ontschuimend effect zonder de overschilderbaarheid en hechting te beïnvloeden, en veroorzaakt geen krimpverschijnsel. Deze eigenschap kan op veel formuleringen worden toegepast, vooral voor het ontschuimen van matte oppervlakken en primers.

Toepassingstests

Het ontschuimingsmiddel BZ-403A is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen te garanderen. Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

BZ-403A versus BYK-A 555: een vergelijkende analyse

CriteriaBZ-403ABYK-A 555
Antischuimprestatiesuitstekenddezelfde
Anti-schuiminguitstekend hetzelfde als de anderen
Aanbevolen dosering0.1-0.6%0.1-0.5%
Aanbevolen voorontschuiming van de primerontschuiming van acrylhars
Compatibiliteitoplosmiddel-, oplosmiddelvrij, PU/PE-primeracrylhars

Is BZ-403A acrylprimer-antischuimmiddel geschikt voor u?

BZ-403A acrylprimer-ontschuimer (klik hier om te bekijken) is goed ontvangen op de Chinese markt, dus of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of een verbeterd toevoersysteem, de BZ-403A zal aan uw behoeften voldoen. Als u andere productvereisten heeft, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op en wij ontwikkelen graag een product voor uw formulering, waardoor u een voorsprong en meer manoeuvreerruimte op de markt krijgt.

Samengevat: Omarm innovatie met BZ-403A acrylprimer-ontschuimer!

Op het steeds evoluerende gebied van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om bestaande producten te vervangen of beter te presteren, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen, enz. Camen Chemical biedt producten met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar voor acryl-ontschuimers. Omarm innovatie en ontdek de mogelijkheden van de BZ-404D acrylontschuimer in vergelijking met ontschuimers zoals BYK-1790.

============================================

Veel Gestelde Vragen

Vraag 1: Wat is BZ-403A acrylprimer-ontschuimer en hoe verschilt dit van traditionele additieven?

BZ-403A is een acrylaatverbinding-ontschuimeradditief voor oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije UV-coatings, PE/PU-primers en andere systemen met aangepaste eigenschappen. Vergeleken met traditionele additieven is het geschikt voor vele soorten coatings, heeft het een uitstekend ontschuimend effect en is het zonder twijfel een multifunctioneel product.

Vraag 2: Kan BZ-403A acrylprimer-ontschuimer naadloos worden gecombineerd met verschillende coatingsystemen?

Absoluut. In onze tests is het geschikt voor vele coatingsystemen, zoals oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije, UV-coatings, PE/PU-primers, enz.

Vraag 3: Is BZ-403A Acrylic Primer Defoamer geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Ja, de BZ-603 is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 4: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van BZ-403A?

BZ-403A is een geavanceerde ontschuimingstechnologie voor coatings. Wilt u meer weten over onze producten, klik dan hier om te bekijken: Coatings en inktadditieven. Mocht het product niet aan uw wensen voldoen, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vragen, we zijn toonaangevend in de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van additieven en onderzoeken altijd meer onbekende toepassingen van additieven. Het is een wonder dat we het vertrouwen hebben om uw formuleringsvereisten op te lossen.

============================================

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-310: introductie van BZ-602 waterpasstelling

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

Hoe gelijkwaardig aan DISPERBYK-190 te vinden?

Hoe gelijkwaardig aan BYK-358N te vinden?

Reacties zijn uitgeschakeld.