What is BYK-1790?

BYK-1790 silicon-free, is recommended for various adhesive types such as solvent-free, UV-curable, and ESH-curable adhesives, including pigmented and unpigmented ones, as well as reactive polyurethane hot melt adhesives. It doesn’t compromise the adhesive properties and is particularly suitable for acrylate-based binders in UV curing. Moreover, it prevents foaming in the production of reactive polyurethane hot melt adhesives, even at high viscosity, thereby enhancing production efficiency with shorter evacuation times.

Hoe u producten kunt vinden die gelijkwaardig zijn aan BYK-1790 Ontschuimer

BYK-1790 Antischuimmiddel voor door straling uithardende (UV en ESH) coatingsystemen (gepigmenteerd en niet-gepigmenteerd), drukinkten en vernissen is een siliconenvrije ontschuimer. Hoe goed dit product ook is, veel fabrikanten zijn op zoek naar iets beters dan BYK-1790 vanwege factoren als kosteneffectiviteit, prestatieverbetering, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen. Deze gids laat u kennismaken met een beter ontschuimer dan BYK-1790: BZ-404D High Solids Acrylic Defoamer.

Inzicht in de oorsprong van de BZ-404D acrylontschuimer met hoog vaste stofgehalte

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de leidende bedrijven gevestigd in landen als Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. De snelste ontwikkeling vindt echter plaats in China. Aan het einde van de vorige eeuw betreden EFKA, BYK, TEGO en andere toonaangevende merken de Chinese markt, waardoor de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie zich in meer dan 30 jaar snel heeft ontwikkeld.

Om beter te kunnen deelnemen aan de enorme concurrentie op de Chinese markt, blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een groeiende invloed in de wereld heeft.

Een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt – Camen Chemisch is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden hiervoor is dat hun producten niet alleen goede prestaties en stabiliteit hebben, maar ook een zeer voordelige prijs hebben, en wat belangrijker is, is dat ze voortdurend innoveren .

De ontschuimer waar we in dit artikel naar op zoek zijn, is bijvoorbeeld het equivalent van BYK-1790, dat kan worden vervangen door Camen Chemical's BZ-404D acrylontschuimer met hoog vaste stofgehalte (klik hier om te bekijken), die betere prestaties en meer functies heeft dan BYK-1790.

Introductie van BZ-404D als equivalent van BYK-1790
Camen chemische ontschuimeradditieven

BZ-404D Acryl-antischuimfunctionaliteit met hoog vaste stofgehalte

BZ-404D ontschuimer bestaat uit een zuivere acrylaatverbinding die bijzonder goed presteert in oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije en UV-coatings. Het elimineert snel luchtbellen in coatings.

Voordelen van BZ-404D acrylontschuimer met hoog vaste stofgehalte

BZ-404D acrylontschuimer heeft uitstekende ontschuimende eigenschappen, vooral in tweecomponentencoatings met reactieve luchtbellen en in hogere zinkstearaatformuleringen. BZ-404D heeft een uitstekend ontschuimend effect in primers vanwege het ongeëvenaarde ontschuimende effect in andere soorten ontschuimers.

Toepassingstests

BZ-404D acrylontschuimer met hoog vastestofgehalte is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om toepassing in oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije en lichtuithardende coatings te garanderen. Deze compatibiliteit is geschikt voor een breed scala aan formuleringen en minimaliseert mogelijke verstoringen in het overgangsproces.

BZ-404D versus BYK-1790: een vergelijkende analyse

CriteriaBZ-404DBYK-1790
Antischuimprestatiesuitstekenddezelfde
Anti-schuiminguitstekend hetzelfde als de anderen
Aanbevolen dosering0.1-0.5%0.1-0.7%
Aanbevolen vooroplosmiddel, oplosmiddelvrij, UV, primer-ontschuimenddezelfde

Is BZ-404D hoogvaste acrylontschuimer geschikt voor u?

BZ-404D High Solid Acrylic Defoamer (klik hier om te bekijken) is goed ontvangen op de Chinese markt, dus of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of verbeterde toevoersystemen, de BZ-404D-ontschuimer zal aan uw behoeften voldoen. Als u andere productvereisten heeft, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op en wij ontwikkelen graag een product voor uw formulering, waardoor u een voordeel en meer manoeuvreerruimte op de markt krijgt.

Kortom: Probeer de BZ-404D acrylontschuimer voor ongeëvenaarde ontschuimingsresultaten!

Op het steeds evoluerende gebied van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om bestaande producten te vervangen of beter te presteren, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen, enz. Camen Chemical biedt producten met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar voor acryl-ontschuimers. Omarm innovatie en ontdek de mogelijkheden van de BZ-404D acrylontschuimer in vergelijking met ontschuimers zoals BYK-1790.

============================================

Veel Gestelde Vragen

Vraag 1: Wat is BZ-404D acrylontschuimer en hoe verschilt dit van traditionele additieven?

BZ-404D is een zuiver acrylaat-ontschuimer voor oplosmiddelhoudende coatings, oplosmiddelvrije coatings, UV-coatings, primers en andere systemen met instelbare eigenschappen. Vergeleken met traditionele additieven is het geschikt voor een breed scala aan coatings met een ongeëvenaard ontschuimend effect en is het ongetwijfeld een multifunctioneel product.

Vraag 2: Kan BZ-404D acrylontschuimer naadloos worden geïntegreerd in verschillende coatingsystemen?

Ja natuurlijk. In onze tests is het gebruikt in een verscheidenheid aan coatingsystemen, zoals coatings op oplosmiddelbasis, oplosmiddelvrije coatings, UV-coatings, primers en meer.

Vraag 3: Is BZ-404D acrylontschuimer geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Ja, de BZ-603 is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 4: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van BZ-404D?

BZ-404D is een geavanceerde ontschuimingstechnologie voor coatings. Wilt u meer weten over ons product, klik dan hier om te bekijken: Coatings en inktadditieven. Als een product niet aan uw wensen voldoet, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vragen zijn we toonaangevend in de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van additieven en onderzoeken we altijd meer onbekende toepassingen van additieven. We zijn ervan overtuigd dat we uw formuleringsbehoeften kunnen oplossen.

============================================

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-A 555: introductie van BZ-403A ontschuimer

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

Hoe gelijkwaardig aan DISPERBYK-190 te vinden?

Equivalent aan DISPERBYK-106: introductie van BZ-110C-additief

Reacties zijn uitgeschakeld.