What is BYK-355?

The additive is utilized in solvent-based coatings to prevent cratering and improve leveling. It enhances gloss and creates a long-wave effect. While it minimally reduces surface tension, it doesn’t compromise recoatability or intercoat adhesion. Additionally, it remains stable under heat.

Hoe producten te vinden gelijkwaardig aan BYK-355?

BYK-355 is een polyacrylaatoppervlakteadditief. Dit additief kan worden gebruikt als antikrater- en egalisatieadditief in alle oplosmiddelhoudende coatings. Hoewel dit product goed is, zijn veel fabrikanten op zoek naar een kosteneffectiever product dan BYK-355 vanwege factoren zoals kosteneffectiviteit, prestatieverbetering, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen. In deze gids maakt u kennis met een beter oppervlakteadditief dan BYK-355 – BZ-603 acrylaat egalisatiemiddel.

Inzicht in de oorsprong van BZ-603 acrylaat egalisatiemiddel

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de leidende bedrijven gevestigd in landen als Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. De snelste ontwikkeling vindt echter plaats in China. Aan het einde van de vorige eeuw hebben EFKA, BYK, TEGO en andere merken de Chinese markt betreden, zodat de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie zich in meer dan 30 jaar snel heeft ontwikkeld.

Om beter te kunnen deelnemen aan de enorme concurrentie op de Chinese markt, blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een groeiende invloed in de wereld heeft.

Camen Chemisch is een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden hiervoor is dat hun producten niet alleen goede prestaties en stabiliteit hebben, maar ook een zeer voordelige prijs hebben, en nog belangrijker: ze zijn voortdurend aan het innoveren.

Dit artikel zoekt bijvoorbeeld naar een equivalent van BYK-355, dat kan worden vervangen door Camen Chemical's BZ-603 Acrylaat egalisatiemiddel (klik hier om te bekijken), wat veel kosteneffectiever is dan BYK-355.

Introductie van BZ-603 als equivalent van BYK-355
Camen Chemische additieven voor acrylnivellering

BZ-603 Acrylaat egalisatiemiddel Kenmerken

BZ-603 egalisatiemiddel bestaat uit een polyacrylaatoplossing die bijzonder goed presteert in oplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije coatings, UV-coatings, industriële bakverven en andere toepassingen. Het vermindert snel de oppervlaktespanning van de coating en behaalt uitstekende egalisatieresultaten.

Voordelen van BZ-603 acryl-nivelleringsmiddel

BZ-603 acrylaat egaliseermiddel heeft een goed egaliserend effect, net als BYK-355, het is geschikt voor alle systemen en kan het krimp- en sinaasappelschilfenomeen dat wordt veroorzaakt door de stijging van de viscositeit van de coating goed oplossen. En het kan worden gebruikt voor het bevochtigen en antischuimen van bakverf op hoge temperatuur.

Toepassingstests

BZ-603 Acrylaat Egalisatiemiddel is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om ervoor te zorgen dat het kan worden toegepast in coatings op oplosmiddelbasis, oplosmiddelvrije coatings, lichtuithardende coatings en andere systemen. Deze compatibiliteit is geschikt voor een breed scala aan formuleringen en zorgt ervoor dat mogelijke krimp en huidvorming tijdens formuleringswijzigingen niet meer voorkomen.

BZ-603 versus BYK-355: een vergelijkende analyse

CriteriaBZ-603BYK-355
Nivellerende eigenschappenuitstekenddezelfde
SamenstellingAcrylaatAcrylaat
Aanbevolen dosering0.1-1%0.1-1%
Aanbevolen toepassingenoplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije, UV-coatings, industriële bakverven.oplosmiddelhoudende coating

Is BZ-603 Acryl Egalisatiemiddel geschikt voor u?

BZ-603 Acryl-egalisatiemiddel (klik hier om te bekijken) is goed ontvangen op de Chinese markt, dus of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of een verbeterd leveringssysteem, BZ-603 Acrylic Leveling Compound zal aan uw behoeften voldoen. Als u andere productvereisten heeft, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op en wij ontwikkelen graag een product voor uw formulering, waardoor u een voorsprong en meer manoeuvreerruimte op de markt krijgt.

Kortom: Probeer ongeëvenaarde egaliseer- en antikraterresultaten met BZ-603 acrylaat egaliseermiddel!

In de steeds evoluerende wereld van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om bestaande producten te vervangen of beter te presteren, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen, enz. Camen Chemical biedt producten met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar voor acryl egaliseermiddelen. Omarm innovatie en ontdek de mogelijkheden van BZ-603 acryl egaliseermiddel in vergelijking met een egaliseermiddel zoals BYK-355.

=================

Veel Gestelde Vragen

Vraag 1: Wat is BZ-603 acryl egalisatiemiddel en waarin verschilt dit van traditionele additieven?

BZ-603 acrylaat egalisatiemiddel is geschikt voor oplosmiddelhoudende coatings, oplosmiddelvrije coatings, UV-coatings, industriële bakverven en andere systemen. Vergeleken met traditionele additieven is het geschikt voor een breed scala aan coatings met ongeëvenaarde egalisatie-, antikrater- en huidvormingseffecten, en is het ongetwijfeld een multifunctioneel product.

Vraag 2: Zal BZ-603 acrylaat egalisatiemiddel naadloos samenwerken met een verscheidenheid aan coatingsystemen?

Absoluut. In onze tests is het geschikt voor een breed scala aan coatingsystemen, zoals oplosmiddelhoudende coatings, oplosmiddelvrije coatings, UV-coatings, industriële primers, enzovoort.

Vraag 3: Is BZ-603 acryl egalisatiemiddel geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Ja, de BZ-603 is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 4: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van BZ-603?

BZ-603 acrylaat egaliseermiddel is een geavanceerde egalisatietechnologie voor coatings. Wilt u meer weten over ons product, klik dan hier om te bekijken: Coatings en inktadditieven. Als een product niet aan uw wensen voldoet, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vragen zijn we toonaangevend in de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van additieven en onderzoeken we altijd meer onbekende toepassingen van additieven. We zijn ervan overtuigd dat we uw formuleringsbehoeften kunnen oplossen.

=================

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-A 555: introductie van BZ-403A ontschuimer

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

Hoe gelijkwaardig aan DISPERBYK-190 te vinden?

Equivalent aan DISPERBYK-106: introductie van BZ-110C-additief

Reacties zijn uitgeschakeld.