Hoe u het equivalent kunt vinden van DISPERBYK-2200 of DISPERBYK-2205?

DISPERBYK-2200 en DISPERBYK-2205 dispergeermiddelen zijn geschikt voor oplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije vloeibare coatings, drukinkten en pigmenten. Deze twee dispergeermiddelen pakken in wezen één enkel probleem aan, maar vanwege factoren zoals kosteneffectiviteit, prestatieverbetering, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen zijn veel fabrikanten op zoek naar betere producten dan DISPERBYK-2200 en DISPERBYK-2205. Deze gids laat u kennismaken met een beter dispergeermiddel dan deze twee: BZ-2400 dispergeermiddel.

What is DISPERBYK-2200 And DISPERBYK-2205?

DISPERBYK-2200 is known for its excellent stabilization abilities, especially with phthalocyanine pigments and carbon blacks in solvent-based and solvent-free coatings. When used with phthalocyanine pigments, it reduces thixotropy, creates smoother flow, enhances color strength and transparency, boosts gloss while reducing haze. Additionally, it lowers viscosity, allowing for higher pigment content in organic pigment concentrates. With carbon blacks, it intensifies jetness significantly.

De oorsprong van BZ-2400-dispergeermiddel begrijpen

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de leidende bedrijven gevestigd in landen als Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. De snelste ontwikkeling vindt echter plaats in China. Aan het einde van de vorige eeuw betreden EFKA, BYK, TEGO en andere toonaangevende merken de Chinese markt, waardoor de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie zich in meer dan 30 jaar snel heeft ontwikkeld.

Om beter te kunnen deelnemen aan de enorme concurrentie op de Chinese markt, blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een groeiende invloed in de wereld heeft.

Een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt – Camen Chemisch is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden hiervoor is dat hun producten niet alleen goede prestaties en stabiliteit hebben, maar ook een zeer voordelige prijs hebben, en nog belangrijker: ze zijn voortdurend aan het innoveren.

Dit artikel zoekt bijvoorbeeld naar gelijkwaardige DISPERBYK-2400- en DISPERBYK-2205-producten kunnen worden vervangen door de producten van Camen Chemical BZ-2400 dispergeermiddel (klik hier om te bekijken), dat betere prestaties en meer eigenschappen heeft dan de bovengenoemde twee BYK-dispergeermiddelen.

Introductie van BZ-2400 als equivalent van DISPERBYK-2200 of DISPERBYK-2205
Camen chemische bevochtigende en dispergerende additieven

Functies van BZ-2400 dispergeermiddel

BZ-2400 is samengesteld uit moleculen die pro-pigmentgroepen bevatten en presteert bijzonder goed in coatings op oplosmiddelbasis, oplosmiddelvrije coatings, autocoatings, inktcoatings, houtcoatings en industriële coatings. Het kan snel allerlei kleurpasta's malen en de viscositeit verminderen, heeft een goede bevochtiging en stabiliteit. Het kan de transparantie van transparante pigmenten en de dekkracht van vaste kleurpigmenten verbeteren.

Voordelen van BZ-2400 dispergeermiddel

BZ-2400-dispergeermiddel heeft goede bevochtigings- en dispergerende eigenschappen en bepaalde reologische eigenschappen, vooral bij het malen van carbonzwart en andere kleurpasta's.

Toepassingstests

Het BZ-2400-dispergeermiddel is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om de toepassing ervan in oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije en lichtuithardende coatings te garanderen. Deze compatibiliteit is geschikt voor een breed scala aan formuleringen en minimaliseert mogelijke verstoringen in het overgangsproces.

BZ-2400 versus DISPERBYK-2200/DISPERBYK-2205: een vergelijkende analyse

CriteriaBZ-2400DISPERBYK-2200DISPERBYK-2205
Dispergerende eigenschappensnel snijdend en stabiliserenddezelfdedezelfde
Pigmentdispersievoor iedereenftalocyaninepigmenten en carbonblacksalle
Aanbevolen dosering0.1-100%2-90%2-90%
Aanbevolen toepassingenoplosmiddel-, oplosmiddelvrij, automotive, inkten, houtindustrieoplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije, UV-coatings, industriële bakverven.hetzelfde als BZ-2400

Is BZ-2400 dispergeermiddel geschikt voor u?

BZ-2400 dispergeermiddel (klik hier om te bekijken) is goed ontvangen op de Chinese markt, dus of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of verbeterde toevoersystemen, het BZ-2400-dispergeermiddel zal aan uw behoeften voldoen. Als u andere productvereisten heeft, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op en wij ontwikkelen graag een product voor uw formulering, waardoor u een voorsprong en meer manoeuvreerruimte op de markt krijgt.

Kortom: Probeer een snelle en stabiele verspreiding met BZ-2400 dispergeermiddelen!

Op het steeds evoluerende gebied van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om bestaande producten te vervangen of beter te presteren, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen, enz. Camen Chemical biedt producten met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar voor meer kosteneffectieve dispergeermiddelen. Omarm innovatie en verken de mogelijkheden van het BZ-2400-dispergeermiddel in vergelijking met dispergeermiddelen zoals DISPERBYK-2200 en DISPERBYK-2205.

=====================

Veel Gestelde Vragen

Vraag 1: Wat is BZ-2400-dispergeermiddel en hoe verschilt dit van traditionele additieven?

Het dispergeermiddel BZ-2400 is ongetwijfeld een multifunctioneel product vergeleken met traditionele additieven, omdat het geschikt is voor een breed scala aan coatings en een zeer goed pigmentdispersie-effect heeft.

Vraag 2: Kan BZ-2400 dispergeermiddel naadloos worden gecombineerd met verschillende coatingsystemen?

Absoluut. In onze tests is het geschikt voor oplosmiddelhoudende coatings, oplosmiddelvrije coatings, houtcoatings, inkten, industriële coatings en andere systemen met instelbare eigenschappen.

Vraag 3: Is het BZ-2400-dispergeermiddel geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Ja, het BZ-2400-dispergeermiddel is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 4: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van BZ-2400-dispergeermiddel?

BZ-2400-dispergeermiddel is een veelzijdige coatingdispersietechnologie. Wilt u meer weten over ons product, klik dan hier om te bekijken: Coatings en inktadditieven. Als een product niet aan uw wensen voldoet, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vragen zijn we toonaangevend in de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van additieven en onderzoeken we altijd meer onbekende toepassingen van additieven. We zijn ervan overtuigd dat we uw formuleringsbehoeften kunnen oplossen.

=====================

Equivalent aan BYK-A 555: introductie van BZ-403A ontschuimer

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

Equivalent aan BYK-1790: introductie van BZ-404D-ontschuimer

Equivalent aan DISPERBYK-106: introductie van BZ-110C-additief

Reacties zijn uitgeschakeld.