Hoe producten te vinden gelijk aan BYK-378?

BYK-378 siliconen oppervlakteadditief voor waterige, oplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije systemen verhoogt de oppervlakteslip en vermindert de oppervlaktespanning aanzienlijk bij lage doses. Lage schuimstabiliteit. Dit product is goed, maar vanwege de problematische aard van schuimstabilisatie moeten de procestijden enigszins worden aangepast, dus veel fabrikanten zijn op zoek naar betere producten dan BYK-378 vanwege prestatieredenen, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen. In deze handleiding maakt u kennis met BZ-650 Polyether Modified Leveling Compound, een beter oppervlakteadditief dan BYK-378.

Inzicht in de oorsprong van BZ-650 polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de leidende bedrijven gevestigd in landen als Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. De snelste ontwikkeling vindt echter plaats in China. Aan het einde van de vorige eeuw betreden EFKA, BYK, TEGO en andere toonaangevende merken de Chinese markt, waardoor de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie zich in meer dan 30 jaar snel heeft ontwikkeld.

Om beter te kunnen deelnemen aan de enorme concurrentie op de Chinese markt, blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een groeiende invloed in de wereld heeft.

Een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt – Camen Chemisch is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden hiervoor is dat hun producten niet alleen goede prestaties en stabiliteit hebben, maar ook een zeer voordelige prijs hebben, en nog belangrijker: ze zijn voortdurend aan het innoveren.

Het equivalente BYK-378-oppervlakteadditief waarnaar we in dit artikel zoeken, kan bijvoorbeeld worden vervangen door Camen Chemical BZ-650 Polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel (klik hier om te bekijken), die betere prestaties en meer functies heeft dan BYK-378.

Introductie van BZ-650 als equivalent van BYK-378
Camen Chemische polyether-gemodificeerde egalisatieadditieven

BZ-650 Polyether-gemodificeerde eigenschappen van egalisatiemiddelen

BZ-650 is samengesteld uit met alkaan gemodificeerde polysiloxanen en presteert bijzonder goed in oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije en UV-coatings. Het verbetert snel de vloei, krasbestendigheid, transparantie, slip en anti-kratervorming van vernissen.

Voordelen van BZ-650 polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel

BZ-650 polyether-gemodificeerd egaliseermiddel heeft een uitstekend egaliserend effect dankzij het actieve ingrediënt ≥99.8%. Vergeleken met BYK-378 heeft BZ-650 niet het probleem van bellenstabilisatie en heeft het een goede overschilderbaarheid, een minimaal effect op de hechting tussen de lagen, en het kan gladde manuscripten opleveren, en het is een multifunctioneel additief met ontschuimend effect, egaliserend effect en gevoelseffect .

Toepassingstests

BZ-650 polyether-gemodificeerd egalisatieadditief is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om toepassing met oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije en lichtuithardende coatings te garanderen. Deze compatibiliteit is geschikt voor een breed scala aan formuleringen en minimaliseert mogelijke verstoringen in het overgangsproces.

BZ-650 versus BYK-378: vergelijkende analyse

CriteriaBZ-650BYK-378
Nivellerende eigenschappenSnel nivellerendezelfde
Aanbevolen dosering:0.1-0.6%0.1-0.5%
Aanbevolen toepassingenOplosmiddel, UV-coatings Oplosmiddel, oplosmiddelvrij

Is BZ-650 polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel geschikt voor u?

BZ-650 Polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel (klik hier om te bekijken) is goed ontvangen op de Chinese markt, dus of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of een verbeterd leveringssysteem, BZ-603 Acrylic Leveling Compound zal aan uw behoeften voldoen. Als u andere productvereisten heeft, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op en wij ontwikkelen graag een product voor uw formulering, waardoor u een voorsprong en meer manoeuvreerruimte op de markt krijgt.

Kortom: Probeer een veelzijdig alles-in-één additief met BZ-650 polyether-gemodificeerde egalisatiemiddelen!

In de steeds evoluerende wereld van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om bestaande producten te vervangen of te overtreffen, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen, enz. Camen Chemical biedt producten met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar voor meer kosteneffectieve egalisatiemiddelen. Omarm innovatie en verken de mogelijkheden van BZ-650 polyether-gemodificeerde egalisatiemiddelen in vergelijking met oppervlakteadditieven zoals BYK-378.

=====================

Veel Gestelde Vragen

Vraag 1: Wat is BZ-650 polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel en hoe verschilt dit van traditionele additieven?

BZ-650 polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel heeft een uitstekende egaliserende werking dankzij ≥99.8% actieve stof en is geschikt voor oplosmiddelhoudende coatings, oplosmiddelvrije coatings, UV-coatings en andere systemen met instelbare eigenschappen. Vergeleken met traditionele additieven is het ongetwijfeld een multifunctioneel product.

Vraag 2: Kan BZ-650 met polyether gemodificeerd egalisatiemiddel naadloos worden gecombineerd met verschillende coatingsystemen?

Absoluut. In onze tests is het gebruikt in een verscheidenheid aan coatingsystemen, zoals oplosmiddelhoudende, oplosmiddelvrije en UV-coatings.

Vraag 3: Is BZ-650 met polyether gemodificeerd egaliseermiddel geschikt voor egalisatietoepassingen, gladheid of andere toepassingen?

Ja, de BZ-650 is geschikt voor het egaliseren en gladmaken van het oppervlak van kunstwerken, waardoor de krasbestendigheid wordt verbeterd en aan een breed scala aan behoeften wordt voldaan.

Vraag 4: Wat is de toekomst van coatingtechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van BZ-650 polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel?

BZ-650 is een geavanceerde reologietechnologie voor coatingoppervlakken. Wilt u meer weten over ons product, klik dan hier om te bekijken: Coatings en inktadditieven. Als een product niet aan uw wensen voldoet, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vragen zijn we toonaangevend in de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van additieven en onderzoeken we altijd meer onbekende toepassingen van additieven. We zijn ervan overtuigd dat we uw formuleringsbehoeften kunnen oplossen.

=====================

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

Equivalent aan BYK-A 555: introductie van BZ-403A ontschuimer

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

Equivalent aan BYK-1790: introductie van BZ-404D-ontschuimer

Equivalent aan DISPERBYK-106: introductie van BZ-110C-additief

Reacties zijn uitgeschakeld.