What is disperbyk-190

The additive disperses pigments through steric stabilization, leading to smaller particle sizes. This results in high gloss levels, improved color strength, increased transparency, and reduced viscosity.

Producten gelijkwaardig aan DISPERBYK-190

DISPERBYK-190 is een VOC- en oplosmiddelvrij bevochtigings- en dispergerend additief dat kan worden gebruikt in waterige coatingsystemen en drukinkten. Standaardadditief voor pigmentconcentraten zonder bindmiddelen. Het verbetert de glans, vermindert de viscositeit en is geschikt voor alle pigmenten. Dit watergedragen coatingadditief is technologisch geavanceerd op het gebied van chemische additieven, en deze gids zal u verwijzen naar gelijkwaardige producten als DISPERBYK-190.

Begrijp de noodzaak van een equivalent

Voordat u begint met zoeken naar een vervangend dispergeermiddel voor DISPERBYK-190, zal het begrijpen van de specifieke beperkingen of vereisten van het dispergeermiddel in uw formulering u helpen bij het bepalen van de criteria voor de vervanging. Veel voorkomende redenen zijn onder meer: kosteneffectiviteit, prestatieverbetering, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen. Het bepalen van de behoefte en het vinden van het juiste product op de wereldmarkt begint met het begrijpen van de industriële context.

Ontdek de industriële achtergrond

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de landen met de dominante producten Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Maar de snelste ontwikkeling is China, het einde van de vorige eeuw, EFKA, BYK en andere toonaangevende merken die de Chinese markt betreden, zodat de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie in meer dan 30 jaar van snelle ontwikkeling, om beter te kunnen participeren In de concurrentie op de enorme Chinese markt blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een steeds grotere invloed in de wereld heeft.

Een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt – Camen Chemisch is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van R&D. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden is dat hun producten niet alleen goede prestaties en stabiele producten hebben, maar ook een zeer voordelige prijs hebben, en nog belangrijker: ze zijn voortdurend aan het innoveren.

DISPERBYK-190, het onderwerp van dit artikel, kan bijvoorbeeld worden vervangen door het product van Camen Chemical. W-2180 watergedragen bevochtigings- en dispergeermiddel (klik hier om te bekijken), die dezelfde prestaties levert als BYK-190.

Hoe gelijkwaardig aan DISPERBYK-190 te vinden
Camen chemische bevochtigende en dispergerende additieven

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-310: introductie van BZ-602 waterpasstelling

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Producten gelijkwaardig aan DISPERBYK-142

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

W-2180 Watergedragen bevochtigende en dispergerende additieve functies

Net als DISPERBYK-190 is het watergedragen bevochtigings- en dispergerende additief W-2180 een polymeer met pigmentaffiniteitsgroepen dat bijzonder goed presteert in waterige coatings, waterige pigmentpasta's en waterige inkten. Het verhoogt de glans van coatings, vermindert de viscositeit, voorkomt pigmentuitvlokking en verhoogt de opslagstabiliteit van het systeem.

Voordelen van het kiezen van W-2180 watergedragen bevochtigings- en dispergeeradditief

W-2180 bevochtigings- en dispergeermiddel op waterbasis bevat geen alkylfenolpolyoxyethyleenether, gemakkelijk oplosbaar in water, dispergeerprestaties zijn van toepassing op alle pigmenten, vooral voor de dispersie van roet zonder harssysteem. Milieubescherming kan worden doorgegeven.

Toepassingstests

BZ-110C epoxybevochtigings- en dispergerende additieven zijn uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen te garanderen. Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

W-2180 versus DISPERBYK-190: een vergelijkende analyse

CriteriaW-2180DISPERBYK-190
Dispergeerbaarheidgeschikt voor elk pigment, vooral voor carbon blackalgemeen doel
Bevochtigbaarheiduitstekende bevochtigbaarheidhetzelfde als de anderen
Aanbevolen dosering:4-30%1-150%
Milieuvriendelijk of nietJaonbekend
CompatibiliteitGeschikt voor watergedragen verven, inkten, kleurpasta'sverven en inkten

Is W-2180 bevochtigings- en dispergeermiddel de juiste keuze voor u?

W-2180 bevochtigings- en dispergerende additieven zijn goed ontvangen op de Chinese markt, dus of u nu op zoek bent naar verbeteringen op het gebied van prestaties, kosten of leveringssysteem, de W-2180 zal aan uw behoeften voldoen. Als u andere productbehoeften heeft, alstublieft Neem contact met ons op en we ontwikkelen graag een product voor uw formulering, waardoor u een voorsprong en meer speelruimte op de markt krijgt.

Samenvattend: Omarm innovatie met W-2180 watergedragen bevochtigings- en dispergerende additieven

Op het steeds evoluerende gebied van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om bestaande producten te vervangen of te overtreffen, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen, enz. Camen Chemical biedt producten met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op de industrie. op zoek naar additieven voor watergedragen coatings. Omarm innovatie en verken de mogelijkheden van W-2180 bevochtigende en dispergerende additieven ten opzichte van producten zoals DISPERBYK-190.

============================================

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)

Vraag 1: Wat is W-2180 watergedragen bevochtigings- en dispergeeradditief en hoe verschilt dit van traditionele additieven?

W-2180 watergedragen bevochtigings- en dispergeeradditief is een watergedragen coatingadditief met goede compatibiliteit met een verscheidenheid aan watergedragen formuleringssystemen. Het is geschikt voor het dispergeren van een verscheidenheid aan pigmenten, vermindert de viscositeit en voorkomt pigmentuitvlokking.

Vraag 2: Kan het waterige bevochtigings- en dispergeeradditief W-2180 naadloos worden geïntegreerd in verschillende coatingsystemen?

Nr. W-2180 waterig bevochtigings- en dispergeeradditief is het meest geschikt voor waterige systemen.

Vraag 3: Is W-2180 geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Ja, de W-2180 is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 4: Is W-2180 watergedragen bevochtigings- en dispergeermiddel milieuvriendelijk?

Ja, W-2180 is wateroplosbaar en voldoet aan de milieueisen.

Vraag 5: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met W-2180?

W-2180 is een soort geavanceerde technologie van coatingproducten op waterbasis. Wilt u meer weten over onze producten, klik dan hier om te bekijken: Additieven voor coatings en inkten. Mocht het product niet aan uw wensen voldoen, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vragen staan wij aan de top van de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van additieven, en we zijn ervan overtuigd dat we uw formuleringsvereisten kunnen oplossen.

Reacties zijn uitgeschakeld.