What is BYK-358N?

The additive serves as an anti-cratering and leveling agent in solvent-based coatings, enhancing gloss and providing a long-wave effect. While it minimally reduces surface tension, it doesn’t affect recoatability or intercoat adhesion. Additionally, BYK-358 N maintains clarity in clear coats and prevents haze in pigmented systems. It is also stable under thermal conditions.

Producten gelijkwaardig aan BYK-358N

BYK-358N is een oppervlakteadditief voor polyacrylaten voor oplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije coatings en thermohardende systemen om de egalisatie te verbeteren. In semi-polaire tot polaire systemen is er geen troebelheid in blanke lakken en geen waas in gepigmenteerde systemen. Op het gebied van chemische additieven is het gebruikelijk om te zoeken naar alternatieven voor gevestigde producten. De zoektocht naar alternatieven kan worden aangestuurd door een verscheidenheid aan factoren, waaronder kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen of het in stand houden van een systeem met meerdere toevoersystemen. Deze gids begeleidt u bij het vinden van een equivalent voor BYK-358N.

Begrijp de noodzaak van een equivalent

Voordat u op zoek gaat naar een alternatief voor BYK-358N, zal het begrijpen van de specifieke beperkingen of vereisten van BYK-358N in uw formulering u helpen bij het bepalen van de criteria voor een alternatief. Veel voorkomende redenen zijn onder meer: kosteneffectiviteit, verbeterde prestaties, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen. Het bepalen van de behoefte en vervolgens het vinden van het juiste product op de wereldmarkt begint met het verkennen van de industriële context.

Ontdek de industriële achtergrond

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de landen met de dominante producten Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Maar de snelste ontwikkeling is China, het einde van de vorige eeuw, EFKA, BYK en andere toonaangevende merken die de Chinese markt betreden, zodat de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie in meer dan 30 jaar van snelle ontwikkeling, om beter te kunnen participeren In de concurrentie op de enorme Chinese markt blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een steeds grotere invloed in de wereld heeft.

Camen Chemisch, een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt, is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van R&D. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden is dat hun producten niet alleen goede prestaties leveren, productstabiliteit hebben, de prijs zeer voordelig is en, nog belangrijker, dat ze voortdurend innoveren.

De BYK-358N oppervlakteadditieven waar we in dit artikel naar op zoek zijn, kunnen bijvoorbeeld worden vervangen door Camen Chemical's BZ-6358N-1 egalisatiemiddel (zie), en de prestaties overtreffen die van BYK-358N.

Hoe gelijkwaardig aan BYK-358N te vinden?
Camen Chemische additieven voor acrylnivellering

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-310: introductie van BZ-602 waterpasstelling

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Producten gelijkwaardig aan DISPERBYK-142

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

BZ-6358N-1 Nivellerende additieve functies

Net als BYK-358N blinkt het egalisatieadditief BZ-6358N-1 uit in een breed scala aan toepassingen voor oplosmiddelhoudende, niet-oplosmiddelhoudende en epoxycoatings, industriële, UV- en autocoatings. Het verhoogt de glans en produceert een langgolvig egaliserend effect in coatings. Vermindert de oppervlaktespanning zonder de overschilderbaarheid en de hechting tussen de lagen te beïnvloeden.

Voordelen van het kiezen van BZ-6358N-1 egalisatieadditief

BZ-6358N-1 egalisatieadditief is samengesteld uit een polyacrylaatoplossing met uitstekende compatibiliteit, geschikt voor antikratervorming en egalisatie van allerlei soorten oplosmiddelhoudende coatings, en veroorzaakt geen troebelheid in vernissen en waas in kleurverven.

Compatibiliteitstests

Het ontschuimingsmiddel BZ-403A is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen te garanderen. Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

BZ-6358N-1 versus BYK-358N: een vergelijkende analyse

CriteriaBZ-6358N-1BYK-358N
Nivelleringsefficiëntieuitstekende egalisatieresultatenVergelijkbaar
Oppervlaktespanningkan verminderd wordenVergelijkbaar
Aanbevolen dosering:0.1-1.0%0.1-1.0%
CompatibiliteitGeschikt voor allerlei speciale systemenoplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije coatings en thermohardende systemen

Is BZ-6358N-1 de juiste keuze voor u?

BZ-6358N-1 egalisatiemiddel verkoopt BYK-358N beter op de Chinese markt Of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of een verbeterd toevoersysteem, de BZ-6358N-1 heeft de oplossing die aan uw behoeften voldoet. Als u andere productbehoeften heeft, Neem contact met ons op en wij ontwikkelen graag producten voor uw formuleringen, die u allemaal een voorsprong en meer manoeuvreerruimte op de markt zullen geven.

Samengevat: Innovatie omarmen met BZ-6358N-1 egalisatieadditief

In de steeds evoluerende wereld van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om een bestaand product te vervangen of te overtreffen, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen en meer. Kamen Chemical illustreert dit door producten aan te bieden met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar effectieve alternatieven. Omarm innovatie en ontdek de mogelijkheden van BZ-6358N-1 egalisatieadditief om beter te presteren dan producten als BYK-358N.

============================================

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)

Vraag 1: Wat is BZ-6358N-1 egalisatieadditief en hoe verschilt dit van conventionele additieven?

BZ-6358N-1 Egalisatieadditief is een multifunctioneel coatingadditief met uitstekende compatibiliteit voor een verscheidenheid aan doseersystemen, vermindert de oppervlaktespanning en heeft geen invloed op de overschilderbaarheid of de hechting tussen de lagen.

Vraag 2: Kan BZ-6358N-1 naadloos worden geïntegreerd in verschillende coatingsystemen?

Nr. BZ-6358N-1 is geschikt voor een breed scala aan coatingsystemen, waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid aan industrieën.

Vraag 3: Is BZ-6358N-1 geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Nee. BZ-6358N-1 is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 4: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van additieven zoals BZ-6358N-1?

BZ-6358N-1 is een innovatief product met veelzijdigheid en hoge prestaties Neem contact met ons op voor meer informatie over het formuleren van additieven.

Reacties zijn uitgeschakeld.