What is DISPERBYK-142

The additive significantly lowers the surface tension of coating systems, enhancing substrate wetting and preventing cratering. It also increases surface slip, gloss, and anti-blocking properties.

Producten gelijkwaardig aan DISPERBYK-142

DISPERBYK-142 is een bevochtigings- en dispergerende additief met een hoog molecuulgewicht voor oplosmiddelhoudende coatings en pigmentconcentraten. Het stabiliseert pigmenten in epoxyharsen. Het heeft een viscositeitsverlagend effect en blijft stabiel tijdens opslag. De doseringskosten bij het dispergeren van carbon black zijn echter relatief hoog en kunnen oplopen tot 90%. Daarom zijn veel bedrijven op zoek naar producten die dit kunnen vervangen. Deze gids begeleidt u bij het vinden van een DISPERBYK-142-equivalent.

Begrijp de noodzaak van een equivalent

Voordat u op zoek gaat naar DISPERBYK-142-alternatieven, zal het begrijpen van de specifieke beperkingen of vereisten van DISPERBYK-142 in uw formuleringen u helpen de criteria voor alternatieven te bepalen. Veel voorkomende redenen zijn onder meer: kosteneffectiviteit, verbeterde prestaties, milieuoverwegingen of diversificatie van de toeleveringsketen. Het bepalen van de behoefte en vervolgens het vinden van het juiste product op de wereldmarkt begint met het verkennen van de industriële context.

Ontdek de industriële achtergrond

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de landen met de dominante producten Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Maar de snelste ontwikkeling is China, het einde van de vorige eeuw, EFKA, BYK en andere toonaangevende merken die de Chinese markt betreden, zodat de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie in meer dan 30 jaar van snelle ontwikkeling, om beter te kunnen participeren In de concurrentie op de enorme Chinese markt blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een steeds grotere invloed in de wereld heeft.

Camen Chemisch, een van de meest invloedrijke bedrijven op de Chinese markt, is een van de vertegenwoordigers. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan 20 PhD's, maar werken ook samen met vele beroemde universiteiten op het gebied van R&D. Op de Chinese markt werken bijna 1.000 coating- en inktfabrikanten met hen samen. De reden is dat hun producten niet alleen goede prestaties leveren, productstabiliteit hebben, de prijs zeer voordelig is en, nog belangrijker, dat ze voortdurend innoveren.

Het bevochtigings- en dispergeermiddel DISPERBYK-142 in dit artikel kan bijvoorbeeld worden vervangen door het bevochtigings- en dispergeermiddel van Camen Chemical W-2195 bevochtigings- en dispergeermiddel (zie), en de prestaties overtreffen die van DISPERBYK-142.

Hoe gelijkwaardig aan DISPERBYK-142 te vinden?
Camen chemische bevochtigende en dispergerende additieven

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-310: introductie van BZ-602 waterpasstelling

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan BYK-054: introductie van BZ-403A

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

W-2195 Bevochtigende en dispergerende verbindingsfuncties

Net als DISPERBYK-142 blinkt het bevochtigings- en dispergerende additief W-2195 uit in een breed scala aan toepassingen, vooral voor oplosmiddelgedragen, niet-oplosmiddelgedragen en watergedragen coatings. Het verbetert de stabiliteit en dispergeerbaarheid. Het verbetert de stabiliteit, dispersie en bevochtigbaarheid, helpt de maaltijd van pigmenten te verkorten, vermindert de viscositeit, voorkomt pigmentuitvlokking en verbetert de kleurkracht.

Voordelen van het kiezen van W-2195

W-2195 bevochtigings- en dispergerende additieven zijn polyfosfaatverbindingen met uitstekende harscompatibiliteit voor anorganische pigmenten van organische pigmenten, roet, enz., en zijn geschikt voor waterige coatings. Het zorgt ervoor dat pigmentuitvlokking wordt voorkomen terwijl de dispersie- en stabilisatie-eigenschappen behouden blijven.

Compatibiliteitsgarantie

Het ontschuimingsmiddel BZ-403A is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen te garanderen. Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

W-2195 versus DISPERBYK-142: een vergelijkende analyse

CriteriaW-2195DISPERBYK-142
Verspreidende efficiëntieUitstekende dispersie-eigenschappenVergelijkbaar
Bevochtigende prestatiesEffectief bevochtigingsmiddelVergelijkbaar
Aanbevolen dosering5-50%5-90%
Compatibiliteitoplosmiddelgedragen en watergedragen coatingsVergelijkbaar

Is W-2195 de juiste keuze voor u?

W-2195 bevochtigings- en dispergerende additief (zie) is een populaire verkoper op de Chinese markt. Of u nu op zoek bent naar verbeteringen op het gebied van prestaties, kosten of toevoersystemen, W-2195 heeft een oplossing die aan uw doelen voldoet. Als u andere productbehoeften heeft, Neem contact met ons op en wij ontwikkelen graag producten voor uw formuleringen, die u allemaal een voorsprong en meer manoeuvreerruimte op de markt zullen geven.

Samengevat: Omarm innovatie met W-2195 bevochtigings- en dispergerende verbinding

In de steeds evoluerende wereld van speciale chemicaliën is innovatie de enige manier om een bestaand product te vervangen of te overtreffen, inclusief kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen en meer. Camen Chemical illustreert dit door producten aan te bieden met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op industrieën die op zoek zijn naar effectieve alternatieven. Omarm innovatie en ontdek de mogelijkheden van W-2195 bevochtigings- en dispergeermiddel als vervanging voor producten zoals DISPERBYK-142.

============================================

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)

Vraag 1: Wat is W-2195 en waarin verschilt het van conventionele additieven?

W-2195 is een polyfosfaat bevochtigings- en dispergerend additief met uitstekende harscompatibiliteit voor het dispergeren van een breed scala aan pigmenten met dispergerende effecten die ongeëvenaard zijn door DISPERBYK-142, waardoor pigmentuitvlokking wordt voorkomen terwijl de dispersie- en stabilisatie-eigenschappen behouden blijven.

Vraag 2: Kan W-2195 naadloos worden geïntegreerd in verschillende coatingsystemen?

W-2195 is geschikt voor zowel oplosmiddelgedragen als watergedragen coatings, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan industrieën.

Vraag 3: Is W-2195 milieuvriendelijk?

W-2195 is milieuvriendelijk omdat het geschikt is voor watergedragen coatings.

Vraag 4: Is W-2195 geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Nee. W-2195 is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 5: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van additieven zoals W-2195?

W-2195 is een innovatief product met veelzijdigheid en hoge prestaties Neem contact met ons op voor meer informatie over het formuleren van additieven.

Reacties zijn uitgeschakeld.