What is DISPERBYK-2151?

It is suitable for use in various coating systems including solvent-borne and solvent-free epoxy systems, acid-catalyzed systems, and two-pack polyurethanes. During pigment and filler grinding, the additive’s polyester side chains compress, increasing its adhesive forces toward the pigment and filler surfaces. This leads to the adsorption of the pigment-affinic group onto the solids while the polyester side chains shield the aminic group from the epoxy resin. Consequently, viscosity significantly decreases, even in solvent-free formulations, without any adverse interactions with the binder, ensuring long-term storage stability. It exhibits excellent wetting and deflocculation of solids, is broadly compatible, and does not compromise corrosion resistance, yellowing resistance, or metal adhesion.

Producten gelijkwaardig bevonden aan DISPERBYK-2151

DISPERBYK-2151 is een polymeer bevochtigings- en dispergeermiddel voor oplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije epoxide- en andere reactieve systemen. Het zorgt voor een uitstekende viscositeitsreductie en is stabiel bij opslag. Op het gebied van chemische additieven is het gebruikelijk om te zoeken naar alternatieven voor gevestigde producten. De zoektocht naar alternatieven kan worden aangestuurd door een verscheidenheid aan factoren, waaronder kostenoverwegingen, prestatieverbeteringen of het in stand houden van een systeem met meerdere benodigdheden. Deze gids begeleidt u bij het vinden van een equivalent voor DISPERBYK-2151.

Ontdek de achtergrond van de sector

In de mondiale chemische additievenindustrie zijn de landen met de dominante producten Duitsland, Japan, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Maar de snelste ontwikkeling is China, het einde van de vorige eeuw, EFKA, BYK en andere toonaangevende merken die de Chinese markt betreden, zodat de Chinese coatings- en inktadditievenindustrie in meer dan 30 jaar van snelle ontwikkeling, om beter te kunnen participeren In de concurrentie op de enorme Chinese markt blijven Chinese additievenbedrijven nieuwe hoogwaardige producten introduceren, waarbij de prestaties en prijzen steeds voordeliger worden, en geleidelijk aan een steeds grotere invloed in de wereld heeft.

Een van de representatieve bedrijven is Camen Chemisch in China, dat zeer invloedrijk is geweest op de Chinese markt. Ze hebben niet alleen een R&D-team onder leiding van meer dan twintig PhD's, maar werken ook samen met een aantal beroemde universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Er zijn op de Chinese markt bijna duizend fabrikanten van coatings en inkten die met hen samenwerken. De reden hiervoor is dat hun producten niet alleen goede prestaties leveren, productstabiliteit bieden, de prijs zeer voordelig zijn en, nog belangrijker, nog steeds in voortdurende innovatie zijn.

In dit artikel wordt bijvoorbeeld gezocht naar DISPERBYK-2151 bevochtigings- en dispergeermiddel, van Camen Chemical BZ-110A bevochtigings- en dispergeermiddel (zie) kan worden vervangen, en de prestaties gaan verder dan DISPERBYK-2151 en 2152!

Hoe gelijkwaardig aan DISPERBYK-2151 te vinden?
Camen chemische bevochtigende en dispergerende additieven

Meer informatie over de gelijkwaardige producten van BYK:

Equivalent aan BYK-310: introductie van BZ-602 waterpasstelling

Equivalent aan DISPERBYK-163: introductie van BZ-263

BZ-333 Siliconenadditief Equivalent aan BYK-333

Equivalent aan BYK-054: introductie van BZ-403A

Equivalent aan DISPERBYK-180: introductie van BZ-2431A

BZ-110A Bevochtigende en dispergerende samengestelde functies

Net als DISPERBYK-2151 en 2152 blinkt het bevochtigings- en dispergerende additief BZ-110A uit in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals de dispersie van: houtcoatings, autocoatings, spiraalcoatings, industriële coatings, inkten, enz. Het verbetert de stabiliteit en dispergeerbaarheid. Het verbetert de stabiliteit, dispersie en bevochtigingseigenschappen, helpt de maaltijd en viscositeit van pigmenten te verminderen, voorkomt pigmentuitvlokking en verbetert de kleursterkte.

Voordelen van het kiezen van BZ-110A

BZ-110A heeft een polyfosfaatcomponent die uitstekende harscompatibiliteit biedt en geschikt is voor een breed scala aan pigmentdispersies, ongeëvenaard door DISPERBYK-2151 en 2152, waardoor weerstand tegen vergeling en corrosie wordt gegarandeerd terwijl de dispergerende en stabiliserende eigenschappen behouden blijven.

Compatibiliteitsgarantie

Het ontschuimingsmiddel BZ-403A is uitvoerig getest en gebruikt in bijna 1.000 bedrijven op de Chinese markt om compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen te garanderen. Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

BZ-110A versus DISPERBYK-2151: een vergelijkende analyse

CriteriaBZ-110ADISPERBYK-2151
Verspreidende efficiëntieUitstekende dispersie-eigenschappenSoortgelijke spreidingsbevorderende mogelijkheden
Bevochtigende prestatiesEffectief bevochtigingsmiddelVergelijkbare bevochtigingsmogelijkheden
Aanbevolen dosering5-50%5-80%
CompatibiliteitCompatibel met verschillende formuleringenBewezen compatibiliteit met meerdere applicaties

Is de BZ-110A de juiste keuze voor u?

BZ-110A bevochtigings- en dispergerend additief heeft DISPERBYK-2151 en 2152 overtroffen op de Chinese markt. Of u nu op zoek bent naar prestaties, kosten of een verbeterd toevoersysteem, de BZ-110A biedt een oplossing die aan uw doelen voldoet. Als u een ander product nodig heeft, Neem contact met ons op, ontwikkelen wij graag producten voor de formuleringen van onze klanten, allemaal om u een voorsprong en meer manoeuvreerruimte op de markt te geven.

Conclusie: Innovatie omarmen met BZ-110A

In de steeds evoluerende wereld van speciale chemicaliën, de enige manier om het origineel te vervangen of te overtreffen is door te blijven innoveren, en Camen Chemical is hiervan een voorbeeld door producten aan te bieden met indrukwekkende prestaties, compatibiliteit en stabiliteit die een positieve impact kunnen hebben op een industrie die op zoek is naar effectieve alternatieven. Omarm innovatie en ontdek de mogelijkheden die BZ-110A biedt als vervanging voor producten zoals DISPERBYK-2151 en 2152.

============================================

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)

Vraag 1: Wat is BZ-110A en hoe verschilt het van conventionele additieven?

BZ-110A is een polyfosfaatpolymeer bevochtigings- en dispergerend additief dat uitstekende harscompatibiliteit heeft en geschikt is voor het dispergeren van een breed scala aan pigmenten op een manier die ongeëvenaard is door DISPERBYK-2151 en 2152, waardoor weerstand tegen vergeling en corrosie wordt gegarandeerd terwijl de dispergerende en stabiliserende eigenschappen behouden blijven.

Vraag 2: Kan BZ-110A naadloos worden geïntegreerd in verschillende coatingsystemen?

BZ-110A kan moeiteloos worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan coatingsystemen, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan industrieën.

Vraag 3: Hoe voorkom je pigmentuitvlokking?

BZ-110A polyfosfaatpolymeerverbinding is geschikt voor de dispersie van verschillende pigmenten en kan pigmentuitvlokking effectief voorkomen.

Vraag 4: Is BZ-110A geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

De BZ-110A is geschikt voor zowel industriële als residentiële omgevingen en voldoet aan verschillende behoeften.

Vraag 5: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van additieven zoals BZ-110A?

BZ-110A is een innovatief product dat veelzijdigheid en hoge prestaties biedt, Neem contact met ons op voor meer informatie over de additieven die beschikbaar zijn voor uw formulering.

Reacties zijn uitgeschakeld.