What is BYK-310?

The additive significantly decreases the surface tension of coating systems, enhancing substrate wetting and preventing cratering while also improving surface slip and gloss. BYK-310 is a thermally stable silicone additive that doesn’t decompose between 150°C and 230°C, unlike conventional silicones. This prevents adhesion loss and surface defects during recoating, avoiding issues caused by decomposition products of conventional silicones above 150°C.

Gelijk aan BYK-310: Even voorstellen BZ-602 Nivellering

Hoe komt het dat mensen op het gebied van oppervlakteadditieve chemie voor coatings en inkten altijd op zoek zijn naar geschikte alternatieven voor bestaande producten? De belangrijkste reden is dat naarmate de industrie zich ontwikkelt en innoveert, eerdere producten niet altijd geschikt zijn voor de huidige omgeving en dat de huidige concurrerende markt meer kosteneffectieve producten van betere kwaliteit vereist. Daarom is het van cruciaal belang om gelijkwaardige producten en alternatieven te vinden. In dit artikel laten we je kennismaken BZ-602 polydimethylsiloxaan nivellering hulp en geeft inzicht in hoe het kan worden gebruikt als alternatief voor BYK-310.

Introductie van producten BZ-602 egalisatiemiddel (klik om te bekijken)

BZ-602 dimethicon egaliseermiddel is geschikt voor oplosmiddelvrije en oplosmiddelhoudende coatings, UV-coatings, industriële bakverven, enz. Het vermindert effectief de oppervlaktespanning van coatings en drukinkten. Bovendien heeft BZ-602 een hoge nivelleringssnelheid, een goed antikratereffect en een uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen, geen degradatie bij 250 ℃.

Introductie van BZ-602 als equivalent van BYK-310

De rol van BZ-602 (klik om te bekijken)

Net als BYK-310 kunnen BZ-602-producten worden gebruikt als additieven in een verscheidenheid aan toepassingen, waarbij verbeterde reologiecontrole en het elimineren van sinaasappelschillen en krimp kunnen helpen de productkwaliteit en -prestaties te verbeteren.

Voordelen van het kiezen van BZ-602

Equivalente prestaties: BZ-602 presteert beter dan BYK-310 en zorgt ervoor dat de reologiecontrole en de hoge temperatuurbestendigheid niet in het gedrang komen.

Compatibiliteit van de formulering

Het product BZ-602 is grondig getest op compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen. Dit garandeert compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen die op de Chinese markt beschikbaar zijn (duizenden coatingbedrijven gebruiken het al consequent). Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

Innovatie en aanpassingsvermogen

In een steeds veranderende omgeving demonstreert BZ-602 innovatie en aanpassingsvermogen om te voldoen aan de veranderende behoeften van de formuleringschemie. BZ-602 kan worden aangepast om aan de eisen van de klant te voldoen door deze aan te passen aan de specifieke formulering van het product van de klant.

BZ-602 versus BYK-310: vergelijkende analyse

CriteriaBZ-602BYK-310
ReologiecontroleEffectieve reologische controle-eigenschappenSoortgelijke mogelijkheden voor reologiecontrole
Bestand tegen hoge temperaturen250℃210℃
Aanbevolen dosering0.1-0.6%0.05-0.5%
Gelijke prestatiesVergelijkbaarVergelijkbaar

Is BZ-602 de juiste keuze voor u?

BZ-602 egalisatieadditief is het alternatief geworden voor BYK-310 op de Chinese markt. Of u nu op zoek bent naar oppervlaktestabilisatie of innovatie, BZ-602 heeft de oplossing om aan uw formuleringsvereisten te voldoen. Met BZ-602 egalisatieadditieven kunt u de hoge normen van BYK-310 handhaven en tegelijkertijd een naadloze overgang bereiken.

Conclusie: vooruitgang omarmen met BZ-602

In de steeds evoluerende wereld van chemische additieven komt vooruitgang voort uit innovatie, en BZ-602 gemodificeerde organopolydimethylsiloxaan egalisatieadditieven, met hun consistente prestaties, formuleringscompatibiliteit en aanpasbaarheid, hebben een positieve impact op industrieën die op zoek zijn naar effectieve alternatieven. Omarm de vooruitgang en verken de mogelijkheden die dit biedt BZ-602 als gelijkwaardig aan BYK-310.

============================================

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)

Vraag 1: Wat is BZ-602 en hoe onderscheidt het zich van traditionele additieven?

BZ-602 is een oplosmiddel- en oplosmiddelvrij egalisatieadditief dat filmproblemen zoals sinaasappelschil, krimp en gaatjes elimineert en een uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen heeft.

Vraag 2: Kan BZ-602 naadloos worden geïntegreerd in verschillende coatingsystemen?

BZ-602 is ontworpen om moeiteloos te integreren in een verscheidenheid aan coatingsystemen, waardoor het een aanpasbare keuze is in alle sectoren.

Vraag 3: Hoe draagt BZ-602 bij aan de duurzaamheid van het milieu?

BZ-602 bevordert indirect de duurzaamheid door de noodzaak van frequent overschilderen te verminderen.

Vraag 4: Is BZ-602 geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

BZ-602 is gebruikt in zowel industriële als residentiële omgevingen en biedt voordelen om aan een verscheidenheid aan behoeften te voldoen.

Vraag 5: Wat houdt de toekomst in voor coatingtechnologie met additieven zoals BZ-602?

BZ-602 egalisatieadditief is een revolutionair nieuw product dat veelzijdigheid en hoge prestaties biedt.

============================================

Degenen die naar de alternatieven voor dit product keken, keken ook naar de volgende opties:

Wat is gelijkwaardig aan BYK-333 oppervlakteadditief?

DISPERBYK-110 – Bevochtigende en dispergerende additieven BZ-110A

Inleiding: presentatie van BZ-403A als equivalent van BYK-054

Reacties zijn uitgeschakeld.