Wat zijn enkele goede additieven voor vloercoatings?

Vloercoatings zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar vormen de basis voor duurzaamheid en veiligheid in uiteenlopende omgevingen. De gespecialiseerde vloercoatingadditieven van Camen Chemical spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de prestaties en de levensduur van vloercoatings. Laten we ons verdiepen in de wereld van vloercoatingadditieven waarmee vloercoatings bestand zijn tegen de eisen van dagelijks gebruik en daarbuiten.

Additieven voor vloercoatings
Camen chemische additieven

BZ-333 Polyether gemodificeerde zelfnivellerende verbinding: voor uniformiteit:
Perfect vlakke oppervlakken zijn essentieel voor zowel esthetiek als functionaliteit, en BZ-333 polyether-gemodificeerde zelfnivellerende verbindingen, die water- en olie-compatibel zijn, verminderen de oppervlaktespanning van coatings en drukinkten, verbeteren de bevochtigbaarheid van het substraat en zorgen voor een uitstekende egalisatie Optimaliseer de viscositeit en vloeiing van coatings en zorg ervoor dat de coating zich gelijkmatig verspreidt en een glad, vlak oppervlak creëert. Deze additieven creëren oppervlakken die visueel aantrekkelijk en functioneel bruikbaar zijn.

BZ-1100 Egalisatiemiddel:
In bepaalde omgevingen worden vloeren blootgesteld aan agressieve chemicaliën, oliën en andere stoffen die afwerkingsproblemen kunnen veroorzaken, zoals slechte hechting, krimp, zwevende kleuren, kratervormen, gaatjes en meer. Het gebruik van BZ-1100 egaliseermiddel kan de coatingproblemen effectief oplossen.

BZ-6800A silaan-gemodificeerde ontschuimer:
Bij vloertoepassingen is het gebruikelijk dat luchtbellen kratervormige oppervlakken vormen. BZ-6800A silaan-gemodificeerde ontschuimer kan luchtbellen die ontstaan tijdens de productie, het vullen en de constructie van inkten remmen en elimineren, en is vooral effectief bij het elimineren van luchtbellen in hoge omgevingen. viscositeit inkten. Gebruikt in epoxysystemen, heeft het een goed ontschuimend effect op het rolcoaten van epoxy. Dit additief helpt mee een oplossing te creëren voor de perfecte uitstraling van vloeren.

BZ-110C Epoxy-dispergeermiddel:
Dit additief heeft een uitstekend bevochtigend effect, verhoogt de vloeibaarheid, heeft een goed dispergerend effect op titaniumwit, rood, blauw en groen van het epoxysysteem, verkort de maaltijd van pigment en is niet gemakkelijk terug te brengen naar grof. Het heeft een goede harscompatibiliteit, kan de viscositeit verminderen en voor vloeibaarheid zorgen. Omdat de dispersie van pigment in een epoxysysteem zeer stabiel zal zijn, is het geschikt voor de bereiding van pigmentconcentraten.

Voor meer informatie over additieven voor vloercoatings, ga naar:Additieven voor vloercoatings

Samenvatting:
Vloercoatings moeten bestand zijn tegen intensief gebruik en zware omstandigheden en hun uiterlijk jarenlang behouden. Additieven zijn essentieel om deze doelen te bereiken. Van slijtvastheid tot chemische bescherming, van egaliserende eigenschappen tot dispergerende eigenschappen: deze additieven werken in harmonie samen om vloercoatings niet alleen duurzaam, maar ook veilig en esthetisch aantrekkelijk te maken.

Bij [Camen Chemical] zijn we gespecialiseerd in het formuleren van additieven voor vloercoatings om de prestaties en esthetiek ervan te verbeteren. Als u wilt weten hoe onze additieven uw vloercoatings kunnen verbeteren en ervoor kunnen zorgen dat ze in de loop van de tijd duurzaam, veilig en esthetisch aantrekkelijk blijven, neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op met uw wensen en wij geven u professioneel advies op basis van de behoeften.

Mensen die dit artikel lezen, lezen ook de volgende artikelen:

Additieven om de prestaties van industriële coatings te verbeteren

Wat zijn enkele goede additieven voor coilcoating?

Reacties zijn uitgeschakeld.