Wat zijn enkele goede additieven voor inkjetcoating?

Inkjetprinten heeft industrieën getransformeerd door snelle, hoogwaardige, kleine afdrukken te leveren. Achter de verbluffende printresultaten schuilt een wereld van additieven die inkjetinkten optimaliseren voor superieure prestaties, levendigheid en betrouwbaarheid. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden van additieven waarmee inkjetinkten uitzonderlijke resultaten kunnen produceren.

https://cmadditive.com/application/additives-for-inkjet-inks
Camen chemische additieven

W-2195 Bevochtigend en dispergerend additief:
Dit additief zorgt ervoor dat pigmenten of deeltjes gelijkmatig in de inkt worden gesuspendeerd, waardoor verstopping wordt voorkomen en een nauwkeurige kleurreproductie wordt gegarandeerd, de pigmentslijptijd wordt verkort en pigmentuitvlokking wordt voorkomen. W-2195 bevochtigings- en dispergerende additief heeft uitstekende harscompatibiliteit, wat de viscositeit vermindert en zorgt voor vloeiing, helpt bij het verkrijgen van vlekkeloze, levendige prints – de perfecte combinatie van bevochtigingsmiddel, dispergeermiddel en fixeermiddel. Het is een perfect bevochtigings-, dispergeer- en kleurfixerend additief.

BZ-333 Polyether-gemodificeerd egaliseermiddel:
Dit is een additief dat universeel is voor water en olie en de bevochtigbaarheid verbetert. Inkjetprinten is afhankelijk van nauwkeurige druppelvorming. Het vermindert de oppervlaktespanning van drukinkten, waardoor consistente druppelvorming en plaatsing op het substraat mogelijk is. BZ-333 draagt bij aan het nivelleren van de inkt tijdens de inktproductie, biedt uitstekende krimppreventie en verhoogt de droogheid en glans van het oppervlak. Dit is een uitgebreid additief met een combinatie van egalisatie-eigenschappen, bevochtigingseigenschappen, oppervlaktespanningscontrolemiddelen, oppervlakteadditieven, en is geschikt voor gebruik in vele toepassingen: oplosmiddelhoudende coatings, industriële coatings, houtcoatings, autocoatings, enz.

Voor meer informatie over additieven voor inkjetcoatings, ga naar:Additieven voor inkjetinkten

Samenvatting:
Inkjetprinten is een combinatie van precisie en creativiteit, en additieven spelen een cruciale rol bij het bereiken van beide. Van de dispergeermiddelen die zorgen voor een uniforme pigmentatie tot de egaliseermiddelen die egaliserende eigenschappen garanderen: deze additieven werken samen om levendige, nauwkeurige en duurzame prints te creëren.

Bij [Camen Chemical] zijn we gespecialiseerd in het formuleren van additieven voor inkjetinkten om hun prestaties en kwaliteit te verbeteren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze additieven uw inkjetprintervaring kunnen verbeteren en afdrukken kunnen opleveren die lang meegaan.

Mensen die dit artikel lezen, lezen ook de volgende artikelen:

Additieven om de prestaties van industriële coatings te verbeteren

Wat zijn enkele goede additieven voor vloercoatings?

Reacties zijn uitgeschakeld.