Epoxydispersieadditieven voor corrosiewerende coatings voor de scheepvaart

Het mariene milieu is een van de meest uitdagende gebieden voor materialen, waarbij corrosief zout water en zware omstandigheden schade aan constructies en schepen veroorzaken. Gespecialiseerde additieven die aan corrosiewerende coatings voor de scheepvaart worden toegevoegd, vergroten hun vermogen om deze uitdagingen te weerstaan. Laten we de wereld verkennen van additieven waarmee scheepscoatings een sterke bescherming tegen corrosie kunnen bieden.

https://cmadditive.com/application/marine-anti-corrosion-coating-additives
Camen chemische additieven

BZ-110C Epoxy-dispergeermiddel:
Uitstekende roetdispersie in epoxysystemen, verkort de maaltijd van pigmenten en heeft minder kans op terugkeer naar ruwheid. Zeer stabiele pigmentdispersie voor epoxysysteem, geschikt voor bereiding van pigmentconcentraten, goede compatibiliteit met diverse harsen. Let op: Om het volledige effect te verkrijgen, moet het aan het maalmateriaal worden toegevoegd voordat het pigment wordt aangebracht.

BZ-2193 epoxy-dispergeermiddel:
Dit dispergeermiddel is geschikt voor het dispergeren van epoxysystemen. Het heeft een goed dispergerend effect op allerlei kleuren, zoals titaniumwit, rood, blauw, zwart, en vermindert de maaltijd van het pigment, en het is niet gemakkelijk om terug te keren naar de ruwheid. Het heeft een goede compatibiliteit met verschillende harsen, vermindert de viscositeit en zorgt voor vloeibaarheid.

Heeft u niet de maritieme anti-corrosieproducten die u nodig heeft? Bezoek dit adres om het te vinden::Additieven voor corrosiewerende coatings op zee

Conclusie:
Anticorrosiecoatings voor de scheepvaart worden geconfronteerd met enkele van de zwaarste omstandigheden ter wereld, en additieven vormen hun verdedigingsmechanisme. Van corrosieremmers tot erosieversterkers: deze additieven vormen een alomvattend schild dat ervoor zorgt dat maritieme constructies en schepen beschermd, veerkrachtig en zeewaardig blijven.

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van het vermogen van mariene oppervlakken om de uitdagingen van de zee te weerstaan. We werken ook altijd aan meer additieven, maar het experimenteren met een product duurt lang, dus als je niet ziet wat je wilt, neem dan contact met ons op Neem contact met ons op met uw vereisten en ontdek hoe onze additieven uw coatings kunnen versterken en kunnen bijdragen aan de levensduur en prestaties van maritieme activa.

Mensen die dit artikel lezen, lezen ook de volgende artikelen:

Additieven om de prestaties van industriële coatings te verbeteren

Additieven voor verbeterde fluorkoolstofcoatings

Reacties zijn uitgeschakeld.