Wat is gelijkwaardig aan BYK-333 oppervlakteadditief?

We weten dat BYK-333 is een siliconenhoudend oppervlakteadditief voor oplosmiddelvrije, oplosmiddelhoudende en waterige coatingsystemen, drukinkten en lijmsystemen, evenals bij omgevingstemperatuur uithardende kunststofsystemen. Het vermindert effectief de oppervlaktespanning. Bovendien verbetert BYK-333 de glans en oppervlakteslip en biedt het antiblokkeereigenschappen in waterige systemen.

Hoewel BYK-110 een zeer goed product is, zijn er met de vooruitgang van de technologie al enkele producten op de markt die ermee vergelijkbaar kunnen zijn, zoals BZ-333 Polyether gemodificeerd siliconen nivellerend additief.

BZ-333 Egalisatie-additieven
Camen chemische additieven

BZ-333 egalisatiemiddel is een universeel water-olie-additief, dat de oppervlaktespanning van coatings en drukinkten effectief kan verminderen en de bevochtigbaarheid van de basis kan verbeteren. Bovendien heeft BZ-333 een hoge nivelleringssnelheid, een uitstekend antikratereffect en verbetert het ook de gladheid en glans van het oppervlak.

De BZ-333 van Camen Chemical is niet alleen vergelijkbaar met BYK-333 met stabiele prestaties, maar heeft ook een verrassende prijs die andere fabrikanten niet kunnen bieden, waardoor uw producten een enorm ruimtevoordeel kunnen hebben ten opzichte van de concurrentie.

Hieronder vindt u de beschrijvingen van enkele BZ-333-producten:

Samenstelling: Polyether-gemodificeerd siliconenpolymeer
Uiterlijk: kleurloze tot lichtgele transparante vloeistof
Activeringsfactor: ≥98%
Toepassingsgebied: coatings op oplosmiddelbasis, industriële coatings, houtcoatings, autocoatings
Aanbevolen dosering: 0,05-0,8% van de totale formule

Kenmerken en voordelen:
BZ-333 nivelleringsadditieven zijn veelzijdig, water en olie universeel, kunnen de oppervlaktespanning van coatings en drukinkten verminderen, de bevochtigbaarheid van het substraat verbeteren.
Hoge nivelleringssnelheid, uitstekend anti-krimpeffect, uitstekend handgevoel, verhoging van de slip en glans van het oppervlak.

of u kunt naar deze pagina gaan om de details te bekijken: bz-333-nivelleringsadditieven
Neem contact met ons op om gratis monsters en offertes te krijgen, zodat uw producten voor altijd een stap sneller op de markt zullen zijn!

Reacties zijn uitgeschakeld.