DISPERBYK-110 – Bevochtigende en dispergerende additieven BZ-110A

Het DISPERBYK-110 bevochtigings- en dispergerende additief voor oplosmiddelhoudende en oplosmiddelvrije coatings en drukinkten voor het stabiliseren van anorganische pigmenten, in het bijzonder titaniumdioxide. Sterke reductie van de viscositeit op basis van molen.

Hoewel BYK-110 een zeer goed product is, zijn er met de vooruitgang van de technologie al enkele producten op de markt die ermee vergelijkbaar kunnen zijn, zoals BZ-110A Bevochtigende en dispergerende additieven.

BZ-110A dispergerende additieven
Camen chemische additieven

BZ-110A bevochtigings- en dispergerende additief bleek een additief voor algemene doeleinden te zijn voor zowel anorganische als organische pigmenten, waardoor de bevochtigbaarheid effectief werd verbeterd. Bovendien hebben onderzoeken aangetoond dat BZ-110A een uitstekende dispersie van alle kleuren biedt in vergelijking met DISPERBYK-110, de maaltijd van de pigmenten verkort, uitvlokking van pigmenten voorkomt, een goede harscompatibiliteit heeft, de viscositeit verlaagt en een hoge vloeibaarheid biedt, en de kleurkracht verbetert.

De BZ-110A van Camen Chemical is niet alleen stabiel en vergelijkbaar met DISPERBYK-110, maar heeft ook enkele functies die zelfs verder gaan dan BYK-110, dat een enorm aandeel heeft op de Chinese markt. Camen Chemical heeft ook een geweldige prijs die geen enkele andere fabrikant kan bieden, waardoor uw producten een enorm ruimtevoordeel kunnen behalen ten opzichte van de concurrentie.

Hieronder vindt u de beschrijvingen van enkele BZ-110A-producten:

Samenstelling: Polyfosfaat gemodificeerde speciale verbinding
Uiterlijk: gele transparante vloeistof
Activeringsfactor: 45%
Toepassingen: houtcoatings, autocoatings, spoelcoatings, industriële coatings, inkten
Aanbevolen dosering: Anorganische pigmenten: 5-10%; Organische pigmenten: 10-20%; Koolzwart: 20-50%
Gebruik: Het wordt aanbevolen om het dispergeermiddel volledig in het maalmedium op te lossen en vervolgens de te malen pigmenten toe te voegen.


Kenmerken en voordelen:
BZ-110A dispergerende additieven hebben een uitstekend bevochtigend effect, goede dispersie voor titaniumwit, rood, blauw en groen, verminderen de maaltijd van pigment en voorkomen flocculatie van pigment.
Goede harsoplosbaarheid, kan de viscositeit verminderen en vloeibaarheid bieden, de kleurkracht verbeteren.

of u kunt naar deze pagina gaan om de details te bekijken: BZ-110A Bevochtigende en dispergerende additieven

Neem contact met ons op om gratis monsters en offertes te krijgen, zodat uw producten voor altijd een stap sneller op de markt zullen zijn!

Mensen die dit product kennen, weten ook:

Wat is gelijkwaardig aan BYK-333 oppervlakteadditief?

Reacties zijn uitgeschakeld.