Wat zijn enkele goede additieven voor coilcoating?

Coilcoatingadditieven bieden bescherming en schoonheid aan een verscheidenheid aan oppervlakken. Achter hun indrukwekkende prestaties schuilen gespecialiseerde additieven die hun duurzaamheid, veerkracht en esthetiek verbeteren. Laten we eens dieper kijken naar de additieven die ervoor zorgen dat Coil-coatings in verschillende toepassingen schitteren.

https://cmadditive.com/application/additives-for-coil-coatings
Camen chemische additieven

BZ-801 Epoxyfosfaat:
Een krachtig hechtingsadditief dat de hechting van coatings op metalen oppervlakken verbetert, waardoor de rekbaarheid van de film en de slagvastheid worden vergroot. Het verbetert de hechting op metalen substraten, de flexibiliteit van de film, de weerstand tegen koken, hoge temperaturen (boven 200°C) en de weerstand tegen mist. Toepasbaar op polyurethaansystemen, acrylsystemen en epoxy-fenolsystemen.

BZ-805A polyesterfosfaatester: bestand tegen verschillende omstandigheden
Coilcoatings worden geconfronteerd met een breed scala aan klimatologische uitdagingen, van regen en sneeuw tot hete zon. Dit additief zorgt ervoor dat coatings bestand zijn tegen temperatuurschommelingen, vochtigheid en omgevingsverontreinigingen. Of het nu gaat om strekken, buigen, het verminderen van corrosie bij krassen (zoutsproeitest of waterdompeltest), er is een uitstekende hechting. Dit zorgt ervoor dat de coating na verloop van tijd intact en esthetisch aantrekkelijk blijft.

BZ-404D Hooggewaardeerde acrylontschuimer
Dit is een krachtige ontschuimer met uitstekende ontschuimende en schuimremmende effecten, die luchtbellen die tijdens de productie, het vullen en de constructie van coatings worden gegenereerd, kunnen remmen en elimineren, vooral voor luchtbellen die worden gegenereerd door de reactie van tweecomponentencoatings en formuleringen met een hoger zinkstearaatgehalte. zeer goed ontschuimend effect, het beste effect bij gebruik in primer.

Adhesiepromotor voor ADP
Uitstekende hechting op metalen oppervlakken, geen verkleuring bij hoge temperatuur bakverf (boven 280°C) en heeft geen invloed op andere eigenschappen. Het additief heeft een goede stabiliteit en verbetert de filmtaaiheid en slagvastheid.

Voor meer informatie over additieven voor coilcoating, ga naar: Additieven voor Coil Coatings

Samengevat: Verbetering van de functionaliteit van coil-coatings
Coilcoatings zijn multifunctionele oplossingen die zowel duurzaamheid als esthetiek vereisen, en Camen Chemical is de drijvende kracht achter het maken van deze coatings die in beide uitblinken. Van UV-bescherming tot weersbestendigheid, van corrosieremming tot stabiliteit bij hoge temperaturen: deze additieven creëren coatings die niet alleen het oppervlak beschermen, maar ook de visuele aantrekkingskracht ervan vergroten.

Bij [Camen Chemical] zijn we gespecialiseerd in het toevoegen van additieven aan coil-coatings om hun prestaties en esthetische aantrekkingskracht te verbeteren. Als u de prestaties van uw coatings wilt verbeteren, Neem contact met ons op om te leren hoe onze additieven uw coil-coatings kunnen verbeteren.

Mensen die dit artikel lezen, lezen ook de volgende artikelen:

Additieven die ervoor zorgen dat drukinkten beter presteren

Wat zijn enkele goede additieven voor autoreparatielak?

Reacties zijn uitgeschakeld.