Wat zijn enkele goede additieven voor autoreparatielak?

De auto-industrie vraagt om coatings die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bestand zijn tegen de ontberingen van de weg, en de speciale additieven van Camen Chemical verfijnen autocoatings voor optimale prestaties, duurzaamheid en esthetiek. Laten we dieper duiken in de wereld van additieven die het succes van autocoatings bepalen.

https://cmadditive.com/application/additives-for-automotive-coatings
Camen chemische additieven

BZ-333 Polyether gemodificeerd egaliseermiddel:
Dit is een water-olie universeel egaliseermiddel dat de oppervlaktespanning van de coating vermindert, de bevochtiging van het substraat aanzienlijk verbetert en uitstekende antikratereffecten heeft die de gladheid en glans van het olieoppervlak vergroten, waardoor het ideaal is voor auto- en houtcoatings.

201P polyethyleenwas, anti-zinkadditief:
Dit is een soort polymeerwas met een uitstekend anti-zinkeffect, die direct kan worden gedispergeerd en aan het systeem kan worden toegevoegd zonder de viscositeit te beïnvloeden. Het helpt bij de oriëntatie van mat poeder en aluminium-zilverpoeder in de verffilm en is zeer geschikt voor industriële en autocoatings zoals matte verven, parelmoerverven en aluminiumpoederverven.

BZ-6358N-1 Acrylaat egaliseermiddel:
Dit is een additief voor alle soorten oplosmiddelhoudende coatings met antikrater- en egaliserend effect, dat de glans kan verhogen en de coating een langgolvig egaliserend effect kan geven, de oppervlaktespanning kan verminderen zonder de overschilderbaarheid en de hechting tussen de lagen aan te tasten. Het veroorzaakt geen troebelheid in vernis en waas in kleurverf en heeft een goede compatibiliteit.

BZ-2335 bevochtigings- en dispergeermiddel:
Bijzonder geschikt voor industriële coatings op oplosmiddelbasis en polymeerdispergeermiddel voor autocoatings. Dispergeren van carbon black, snel slijpen, hoge zwartheid. Het kan worden aangebracht op harsvrije kleurpasta, verbetert de kleurspreiding van organische pigmenten en vermindert effectief de viscositeit van kleurpasta met hoge concentratie tijdens het slijpen.

T-12-katalysator:
Organische tinkatalysator met hoge reactiviteit, goede thermische stabiliteit en geen effect op verfopslag. Dit product wordt gebruikt in primer om de droogtijd te versnellen en de verpakkings- en hechttijd van de gecoate objecten te verkorten.

Voor meer informatie over additieven voor het overspuiten van auto's, ga naar:Additieven voor autocoatings

Samenvattend: het creëren van uitstekende coatings
Autocoatings moeten zowel esthetisch als functioneel zijn, en additieven zijn de drijvende kracht achter hun succes. Additieven helpen coatings bij het verbeteren van eigenschappen zoals egalisatie, dispergeren, drogen, anti-bezinking, enz., zodat ze elke uitdaging aankunnen.

Bij [Camen Chemical] zijn we gespecialiseerd in het formuleren van additieven voor autocoatings om de prestaties en esthetiek te verbeteren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze additieven de kwaliteit van uw coatings kunnen versnellen, uw behoeften kunnen voorstellen en ons een verf voor uw autoreparatielak kunnen laten ontwikkelen die bijdraagt aan langdurige schoonheid en duurzaamheid.

Mensen die dit artikel lezen, lezen ook de volgende artikelen:

Additieven die ervoor zorgen dat drukinkten beter presteren

Additieven om de prestaties van printplaatinkten te verbeteren

Reacties zijn uitgeschakeld.