Additieven die ervoor zorgen dat drukinkten beter presteren

De printwereld is een toonbeeld van innovatie, waarbij elke streek en elke punt bijdraagt aan het uiteindelijke meesterwerk. Achter de schermen speelt een verscheidenheid aan additieven een cruciale rol bij het verbeteren van de prestaties, het uiterlijk en de duurzaamheid van drukinkten. Laten we eens dieper kijken naar de wereld van additieven en hun transformerende impact op drukinkten.

https://cmadditive.com/application/additives-for-printing-inks
Camen chemische additieven

Egaliseermiddelen:
De vloeibaarheid van drukinkt is van cruciaal belang voor nauwkeurig en consistent afdrukken.BZ-333 polyether-gemodificeerd egaliseermiddel, vermindert de oppervlaktespanning van de inkt, verbetert de bevochtiging van het substraat en uitstekende anti-kratereffecten stellen printers in staat scherpe, goed gedefinieerde afdrukken met perfecte details te produceren.

Dispergeermiddelen:
BZ-2400 dispergeermiddel kan de transparantie van pigment en het dekvermogen van vast pigment verbeteren, en het heeft goede bevochtigbaarheidsprestaties en vermindert de viscositeit van het slijpen van kleurpasta met hoge concentratie.

Ontschuimers:
BZ-6800A silaan-gemodificeerde ontschuimer elimineert schuimvorming tijdens productie, vullen en aanbrengen. Door de oppervlaktespanning af te breken en resterende lucht vrij te laten, zorgt de ontschuimer voor een glad, luchtbelvrij coatingoppervlak en is hij vooral effectief bij het elimineren van luchtbellen in inkten met een hoge viscositeit.

Hechtingsbevorderaars:
BP-100 En BP-200 glasverfhechting promoters zorgen ervoor dat drukinkten stevig hechten aan een breed scala aan substraten, van glas tot plastic. Hechtingsbevorderaars verbeteren de hechting tussen inkt en substraat en zorgen ervoor dat prints intact en levendig blijven, zelfs op uitdagende oppervlakken.

Voor meer informatie over additieven voor drukinktcoatings, ga naar::Additieven voor drukinkten

Samenvatting:
Additieven zijn de onbezongen helden die de kwaliteit en functionaliteit van drukinkten naar nieuwe hoogten tillen. Of het nu gaat om het garanderen van precieze vloeibaarheid, dispersie, ontschuiming en hechting, deze additieven werken samen om aantrekkelijke, informatieve en duurzame prints te creëren.

Wij zijn gespecialiseerd in het formuleren van additieven voor drukinkten om hun prestaties en visuele impact te optimaliseren. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze additieven uw drukproces kunnen verbeteren en afdrukken kunnen opleveren die indruk maken.

Mensen die dit artikel lezen, lezen ook de volgende artikelen:

Welke lijm- en kitadditieven kunnen het beste worden gebruikt?

Additieven om de prestaties van printplaatinkten te verbeteren

Reacties zijn uitgeschakeld.