Additieven om de prestaties van printplaatinkten te verbeteren

Korte inhoud:
In de ingewikkelde wereld van de elektronicaproductie spelen printplaatinkten (PCB's) een cruciale rol bij het creëren van de complexe paden die apparaten van stroom voorzien. Om de fysieke eigenschappen van PCB-inkten te verbeteren, wordt de bedrukbaarheid van de inkten verbeterd en worden de printresultaten verbeterd. In dit artikel zullen we onthullen welke additieven zijn afgestemd op PCB-inkten.

https://cmadditive.com/application/printed-circuit-board-ink-additives
Camen chemische additieven

Samenstelling van additieven in PCB-inkten:
Harsen, oplosmiddelen, pigmenten en co-additieven zijn de belangrijkste componenten van PCB-inkten, maar alleen de co-additieven zijn de alchemisten die de eigenschappen van PCB-inkten verfijnen om ze optimale prestaties in elektronische toepassingen te geven. Laten we de synergieën tussen PCB-inkten en deze co-additieven eens nader bekijken:

Dispergeerbaarheid: Om de maaltijd van pigmenten te verkorten en pigmentuitvlokking te voorkomen, hebben we dit ontwikkeld BZ-110A bevochtigings- en dispergerend additief, dat een goede harscompatibiliteit heeft en de bevochtiging, viscositeitsreductie en dispersie van verschillende kleuren verbetert. Zorg voor de kleursterkte van het circuitontwerp.

Antischuimmiddel: om de luchtbellen die ontstaan tijdens de productie, het vullen en de opbouw van inkt te remmen en te elimineren, vooral voor het elimineren van luchtbellen bij inkt met een hoge viscositeit, hebben we speciaal ontwikkeld BZ-6800A silaan-gemodificeerd antischuimmiddel, die geschikt is voor epoxysystemen.

Egalisatiemiddel: tijdens het inktvoorbereidingsproces wordt gemakkelijk oppervlaktespanning gegenereerd, waardoor het inktoppervlak kreukt, belletjes en andere verschijnselen veroorzaakt die de kwaliteit van gedrukte producten beïnvloeden, de toevoeging van Egaliseermiddel BZ-603 kan de oppervlaktespanning effectief verminderen, de gladheid van het oppervlak van de inkt en bevochtigbaarheid verbeteren, en het fenomeen van krimp en huidvorming veroorzaakt door de stijging van de viscositeit van de verf oplossen, waardoor de inkt stabieler en gladder wordt tijdens het drukproces.

Breng een revolutie teweeg in de prestaties van printplaatinkten met Camen Chemical(cmadditive.com)
Door op maat gemaakte additieven te integreren bereiken PCB-inkten ongeëvenaarde niveaus van betrouwbaarheid en efficiëntie, en bieden ze een reeks voordelen die hun rol opnieuw definiëren, ze verbeteren de prestaties en kwaliteit van de inkten en garanderen de kwaliteit en effectiviteit van het gedrukte product. Uiteraard moet de afstemming en selectie tussen de verschillende hulpadditieven worden afgestemd op de specifieke situatie om betere resultaten te bereiken.

Samenvatting:
Bij de productie van elektronica zijn co-additieven de architecten van precisie en betrouwbaarheid, waardoor PCB-inkten kwaliteiten krijgen die de traditionele verwachtingen overtreffen.Of het nu gaat om het verbeteren van de dispersie-efficiëntie, het verbeteren van de bevochtiging, het elimineren van luchtbellen of het verbeteren van de inktgladheidseigenschappen, additieve additieven geven een geweldig resultaat. Profiteer van de transformerende kracht van additieven om uw PCB-inkten naar nieuwe hoogten van precisie, betrouwbaarheid en prestaties te brengen, zodat het hart van elektronische apparaten perfect klopt.

Mensen die dit artikel lezen, lezen ook de volgende artikelen:

Additieven om de prestaties van industriële coatings te verbeteren

Speciale additieven voor leerstofcoatings

Reacties zijn uitgeschakeld.