What is DISPERBYK 163?

The additive disperses and stabilizes pigments through steric hindrance, ensuring uniform electrical charge among pigment particles. This prevents co-flocculation, resulting in even color distribution and preventing flood and float issues. Its deflocculating properties enhance gloss, color strength, transparency, and hiding power, while also reducing millbase viscosity.

Gelijk aan DISPERBYK-163: Even voorstellen BZ-263 Dispergeermiddel

Hoe komt het dat mensen in de chemie van dispersieadditieven voor coatings en inkten altijd op zoek zijn naar geschikte alternatieven voor bestaande producten? De belangrijkste reden is dat naarmate de industrie zich ontwikkelt en innoveert, eerdere producten niet altijd geschikt zijn voor de huidige omgeving en dat de huidige concurrentie op de markt kosteneffectievere producten van betere kwaliteit vereist. Daarom is het van cruciaal belang om equivalenten en alternatieven te vinden. In dit artikel maak je kennis met BZ-263 Carbon Black-dispergeermiddel en inzicht geven in hoe het een potentieel alternatief kan zijn DISPERBYK-163.

Introductie van product BZ-263 dispergeermiddel (klik om te bekijken)

BZ-263 Carbon Black Dispersant is een innovatief polymeerdispergeermiddel met pro-pigmentgroepen, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van industrieën die op zoek zijn naar een alternatief voor DISPERBYK-163. BZ-263-dispergeermiddel heeft unieke eigenschappen voor gebruik met anorganische of organische pigmenten en is bijzonder geschikt voor de dispersie van roet.

BZ-263 Dispergerende additieven
Camen chemische additieven

Functie van BZ-263 dispergeermiddel (klik om te bekijken)

Net als DISPERBYK-163 wordt het BZ-263-product gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen voor geavanceerde autolakken en geavanceerde extra zwarte meubelverven. Het verbetert de dispersie en stabiliteit, verhoogt de lakglans, vermindert de viscositeit en helpt de productkwaliteit en prestaties te verbeteren.

Voordelen van het kiezen van BZ-263

BZ-263 heeft hetzelfde verspreidingsvermogen als DISPERBYK-163 en zorgt voor een uniforme verspreiding en stabiliteit zonder de functionaliteit in gevaar te brengen.

Compatibiliteit van de formulering

Om ervoor te zorgen dat BZ-263-dispergeermiddelen compatibel zijn met een breed scala aan formuleringen, hebben we rigoureuze tests uitgevoerd om compatibiliteit te garanderen met een breed scala aan formuleringen op de Chinese markt (die al stabiel worden gebruikt door duizenden coatingbedrijven). Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen in het transitieproces.

Innovatie en prestaties

In een tijdperk van voortschrijdende technologie belichaamt BZ-263 innovatie en hoge prestaties om te voldoen aan de veranderende behoeften van de formuleringschemie. BZ-263 kan worden aangepast aan de specifieke formulering van het product van de klant om aan zijn eisen te voldoen.

BZ-263 versus DISPERBYK-163: vergelijkende analyse

CriteriaBZ-263DISPERBYK-163
DispersievermogenUitzonderlijke dispersie-eigenschappenSoortgelijke spreidingsbevorderende mogelijkheden
StabilisatievermogenEffectief stabilisatiemiddelVergelijkbare stabilisatie-eigenschappen
CompatibiliteitCompatibel met diverse formuleringenAangetoonde compatibiliteit met formuleringen
PrestatiepariteitKomt overeen met de spreiding en stabilisatie van DISPERBYK-163Consistente prestaties bij spreiding, stabilisatie

Is BZ-263 de juiste keuze voor u?

BZ-263-dispergeermiddel is het alternatief geworden voor DISPERBYK-163 op de Chinese markt. Of u nu op zoek bent naar stabiele dispersie of innovatie, BZ-263 biedt een oplossing die voldoet aan uw formuleringseisen. Overweeg BZ-263-dispergeermiddel voor een naadloze overgang met behoud van de hoge normen van DISPERBYK-163.

Conclusie: vooruitgang omarmen met BZ-263

Op het steeds evoluerende gebied van chemische additieven, waar innovatie de vooruitgang stimuleert, zal het BZ-263-dispergeermiddel, met zijn consistente prestaties, formuleringscompatibiliteit en innovatieve eigenschappen, een positieve impact hebben op de industrie die op zoek is naar effectieve dispergeermiddelalternatieven. Omarm de vooruitgang en ontdek de mogelijkheden die het BZ-263-dispergeermiddel biedt als DISPERBYK-163-equivalent.

============================================

Degenen die naar de alternatieven voor dit product keken, keken ook naar de volgende opties:

Wat is gelijkwaardig aan BYK-333 oppervlakteadditief?

DISPERBYK-110 – Bevochtigende en dispergerende additieven BZ-110A

Inleiding: presentatie van BZ-403A als equivalent van BYK-054

Reacties zijn uitgeschakeld.