What is BYK-331?

The additive moderately lowers the surface tension of the systems, enhancing slip, leveling, and gloss. Silicone additives like BYK-331 prevent the formation of Bénard cells and also improve substrate wetting while preventing blocking.

Equivalent aan BYK-331: introductie van BZ-333-nivellering

Hoe komt het dat mensen op het gebied van oppervlakteadditieve chemie voor coatings en inkten altijd op zoek zijn naar geschikte alternatieven voor bestaande producten? De belangrijkste reden is dat naarmate de industrie zich ontwikkelt en innoveert, eerdere producten niet altijd geschikt zijn voor de huidige omgeving en dat de huidige concurrerende markt meer kosteneffectieve producten van betere kwaliteit vereist. Daarom is het van cruciaal belang om gelijkwaardige producten en alternatieven te vinden. In dit artikel laten we je kennismaken BZ-333 polyether-gemodificeerde nivellering verbinding en geeft inzicht in hoe het als alternatief kan worden gebruikt BYK-331.

Introductie van BZ-333 egalisatiemiddel (klik om te bekijken)

BZ-333 polyether-gemodificeerd egalisatiemiddel is een water-olie universeel additief dat de oppervlaktespanning van coatings en drukinkten effectief vermindert en de bevochtigbaarheid van het substraat verbetert. Bovendien heeft BZ-333 een hoge nivelleringssnelheid, een goed antikratereffect en kan het ook de gladheid en glans van het oppervlak verbeteren.

BZ-333 Egalisatie-additieven
Camen chemische additieven

Rol van BZ-333 nivelleringsadditief (klik om te bekijken)

Net als BYK-307 wordt BZ-333 gebruikt als egalisatieadditief in een verscheidenheid aan toepassingen, vooral in coatings en verven. Het helpt de productkwaliteit en -prestaties te verbeteren door eigenschappen zoals oppervlaktebescherming en antislipeigenschappen te verbeteren.

Voordelen van het kiezen van BZ-333

Equivalente prestaties: BZ-333 biedt gelijkwaardige prestaties als BYK-307 en zorgt ervoor dat de vermindering van de oppervlaktespanning en de bevochtigingsfuncties niet in het gedrang komen.
Prijsvoordeel: De prijs van BZ-333 is veel lager dan BYK-331, waardoor de productiekosten aanzienlijk worden verlaagd en het een betere marktpositie krijgt.

Compatibiliteit van de formulering

BZ-333 egalisatieadditieven zijn volledig getest op compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen. Dit garandeert compatibiliteit met een breed scala aan formuleringen die beschikbaar zijn op de Chinese markt (duizenden coatingbedrijven gebruiken het al stabiel). Deze compatibiliteit minimaliseert potentiële verstoringen tijdens het transitieproces.

Innovatie en prestaties

In een steeds veranderende omgeving is BZ-333 innovatief en aanpasbaar om te voldoen aan de veranderende behoeften van de formuleringschemie. BZ-333 kan worden aangepast om te voldoen aan de specifieke formulering van het product van een klant.

BZ-333 versus BYK-331: vergelijkende analyse

CriteriaBZ-333BYK-331
OppervlaktespanningEffectieve reductieVergelijkbaar
Aanbevolen dosering0.05-0.8 %0.025-0.2 %
CompatibiliteitCompatibel met diverse formuleringenAangetoonde compatibiliteit met formuleringen
Gelijke prestatiesConsistentConsistent

Is BZ-333 de juiste keuze voor u?

BZ-333 egalisatieadditief is de vervanger geworden van BYK-307 op de Chinese markt. Of u nu op zoek bent naar een gestabiliseerde oppervlakteafwerking of naar innovatie, BZ-333 biedt een oplossing die aan uw formuleringsvereisten voldoet. Overweeg het gebruik van de BZ-333 waterpashulp voor een naadloze overgang met behoud van de hoge normen van BYK-307.

Samengevat: Omarm de vooruitgang met BZ-333 polyether-gemodificeerd egalisatieadditief

Op het steeds evoluerende gebied van chemische additieven stimuleert innovatie de vooruitgang, en BZ-333 polyether-gemodificeerde egalisatieadditieven kunnen, met hun consistente prestaties, formuleringscompatibiliteit en aanpassingsvermogen, een positieve impact hebben op industrieën die op zoek zijn naar effectieve alternatieven. Omarm de vooruitgang en verken de mogelijkheden die dit biedt BZ-333 als alternatief voor BYK-331.

============================================

Veelgestelde vragen (veelgestelde vragen)

Vraag 1: Wat is BZ-333 en hoe onderscheidt het zich van traditionele additieven?

BZ-333 is een innovatief oppervlakte-egalisatieadditief dat verder gaat dan traditionele coatings door de oppervlaktespanning te verminderen, de bevochtigbaarheid van de ondergrond te verbeteren, snel te egaliseren en krimp te voorkomen.

Vraag 2: Kan BZ-333 naadloos worden geïntegreerd in verschillende coatingsystemen?

Zeker! BZ-333 is ontworpen om moeiteloos te integreren in een verscheidenheid aan coatingsystemen, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan industrieën.

Vraag 3: Hoe draagt BZ-333 bij aan de duurzaamheid van het milieu?

Door de levensduur van het gecoate oppervlak te verlengen, draagt BZ-333 indirect bij aan de duurzaamheid door de noodzaak van frequent overschilderen te verminderen.

Vraag 4: Is BZ-333 geschikt voor zowel industriële als residentiële toepassingen?

Uiteraard is de BZ-333 nuttig in zowel industriële als residentiële omgevingen en biedt hij voordelen om aan een verscheidenheid aan behoeften te voldoen.

Vraag 5: Wat is de toekomst van coatingtechnologie met behulp van BZ-333 egalisatieadditieven?

De toekomst is veelbelovend! Met egalisatieadditieven zoals BZ-333 kunnen we verwachten dat coatings geavanceerder, veelzijdiger en transformatiever worden.

============================================

Degenen die naar de alternatieven voor dit product keken, keken ook naar de volgende opties:

Wat is gelijkwaardig aan BYK-333 oppervlakteadditief?

DISPERBYK-110 – Bevochtigende en dispergerende additieven BZ-110A

Inleiding: presentatie van BZ-403A als equivalent van BYK-054

Reacties zijn uitgeschakeld.