Invoering:

Als toonaangevend bedrijf in coatingadditieven in China hebben we onlangs belangrijke transformaties ondergaan die onze positie in de industrie hebben versterkt. Zhejiang Lin'an Fusheng Coating Auxiliaries Co. in 2019 en overnames van Taiwan Eudon Enterprise International Co. in 2020 hebben ons een substantiële impuls gegeven, waardoor we onze mogelijkheden kunnen uitbreiden, ons aanbod kunnen versterken en onze ambities voor internationale en binnenlandse ontwikkeling. In dit essay zullen we de sterke punten, toekomstige doelen en internationale reikwijdte van ons bedrijf onderzoeken, waarbij we onze toewijding aan uitmuntendheid en onze vastberadenheid om te gedijen op het wereldtoneel, onder de aandacht brengen.

2008 Holding Nanjing Yilong Chemical Co., Ltd. voor de productie van hoogwaardige milieuvriendelijke oplosmiddelen.

2019 Consolidatie Zhejiang Lin'an Fusheng Coating Auxiliaries Co.

Geschiedenis van de chemische acquisitie van Camen

2020 Overname van Taiwan Eudon Enterprise International Co.

Om de lay-out van de industriële keten verder te optimaliseren, nieuwe potentiële winstgroeipunten te verkennen en de snelle en hoogwaardige ontwikkeling van het bedrijf te bevorderen, heeft Nanxiong Camen Chemical Co. Taiwan International Youngdong Enterprise Co. officieel overgenomen.

Taiwan Eudon werd opgericht in 1967, voornamelijk bezig met hars, hulpstoffen, speciale tussenproducten en andere producten, het bedrijf is geworteld in Taiwan, ontwikkeld op het vasteland van China en wereldwijd uitgestraald, decennia van pionieren, heeft een volwassen productsysteem gevormd, een complete organisatiestructuur en een groot marketingnetwerk.

Nanxiong Camen Chemical zei dat deze acquisitie voornamelijk gebaseerd is op de erkenning door het bedrijf van de producttechnologie en de toekomstige ontwikkeling van Taiwan Yudong, wat in lijn is met het algemene strategische ontwikkelingsplan van het bedrijf en bevorderlijk is voor het verbeteren van het alomvattende concurrentievermogen van het bedrijf.

Door deze overname zal Camen Chemical gebruikmaken van de technische kracht en internationale invloed van het merk Taiwan International Eudon Enterprise, gecombineerd met de sterke hardware en het krachtige binnenlandse marketingnetwerk van Camen Chemical om een binnenlandse en internationale dual-brand marketingstrategie te vormen om een synergetisch effect te bereiken. , de invloed van het bedrijf in de chemische additievenindustrie vergroten, de toepassing van de producten van het bedrijf in de chemische industrie uitbreiden en ernaar streven om binnen drie tot vijf jaar de binnenlandse coating- en inktadditievenindustrie te worden. We streven ernaar een toonaangevend bedrijf te worden in de coating- en inktadditievenindustrie in China binnen drie tot vijf jaar.

Toekomstige doelen:
We streven ernaar onze internationale voetafdruk uit te breiden, nieuwe markten aan te boren en strategische partnerschappen aan te gaan met belangrijke spelers over de hele wereld. Door gebruik te maken van onze verbeterde capaciteiten en expertise, zullen we onszelf positioneren als een voorkeursleverancier van coatingadditieven op het wereldtoneel.

De recente acquisities en versterkte positie van Camen Chemical hebben de weg geëffend voor onze ambitieuze toekomstige doelstellingen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om onszelf te vestigen als een wereldleider in de coatingadditievenindustrie.

Daarnaast zetten we ons in voor het stimuleren van duurzame ontwikkeling binnen de industrie. We erkennen het belang van verantwoordelijkheid voor het milieu en streven ernaar milieuvriendelijke additieven te ontwikkelen die de impact op het milieu minimaliseren zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Door prioriteit te geven aan duurzaamheid willen we voldoen aan de groeiende vraag naar groenere oplossingen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bovendien hebben onze uitgebreide productiemogelijkheden en productportfolio ons gepositioneerd om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten over de hele wereld. Onze coatingadditieven zijn ontworpen om te voldoen aan wereldwijde normen, waardoor compatibiliteit en effectiviteit in verschillende markten worden gegarandeerd. Met ons verbeterde aanbod zijn we klaar om klanten buiten China te bedienen en langdurige partnerschappen aan te gaan met internationale bedrijven in de coatingsindustrie.

Om ons internationale bereik verder te ondersteunen, zullen we ons concentreren op het verbeteren van onze distributienetwerken en het versterken van onze merkaanwezigheid door middel van gerichte marketing- en promotie-inspanningen. Door sterke relaties op te bouwen met distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld, streven we ernaar een vertrouwde en voorkeurspartner te worden voor coatingadditieven.

Met onze sterke punten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, productiemogelijkheden en ons getalenteerde team zijn we klaar voor toekomstig succes.

Geen commentaar

Geef een reactie