Nanxiong Camen Chemical 2020 Guangdong-tentoonstelling

De 25e editie van Chinacoat werd met succes gehouden in Zone A van het China Import and Export Fair Complex in Guangdong Nanxiong. Elk jaar brengt Chinacoat geavanceerde technische kennis en nieuwe technologische apparatuur in de coatingindustrie naar industriële gebruikers, brengt exposanten en bezoekers van over de hele wereld samen en biedt een breed platform voor communicatie.

De Chinacoat van dit jaar werd gehouden op het China Import and Export Fair Complex in Guangdong Exhibition, met zes beurshallen, met meer dan 750 exposanten uit meer dan 20 landen en regio's die aanwezig waren op de show. Tijdens de tentoonstelling organiseerden CHINACOAT-organisatoren branche-interviews en live-uitzendingen ter plaatse om een diepgaand inzicht te geven in de verschillende inzichten van exposanten in de coatingsindustrie.

Als toonaangevend hulpbedrijf in de coatingindustrie woonde Guangdong Camen Chemical de International Coatings Exhibition bij. Camen Chemical is een hightech onderneming die wetenschappelijk onderzoek, productie en verkoop integreert en zich voornamelijk bezighoudt met hoogwaardige coatingadditieven en inktadditieven. Op de tentoonstelling hielden de organisatoren een interview met Shijun Zhu, General Manager van Guangdong Camen Chemical Co.

Als het gaat om de belangrijkste producten op de markt in 2020, gelooft Shijun Zhu dat de belangrijkste producten coating- en inktadditieven zijn, evenals UV-harsen. Hij zei dat de producten van Camen Chemical voornamelijk gepositioneerd zijn in de high-end markt, met name op het gebied van industriële verven en houtverven. Wat betreft het ontschuimen van houtverf met een hoge dikte, loopt Camen Chemical voorop op het gebied van coatinghulpmiddelen in het land, die snel de luchtbellen in de diepe houtnerf van de verf kunnen vrijgeven, en er zijn geen bijwerkingen, en de applicatie is erg handig. In termen van marktrespons heeft Camen Chemical uitwisselingen en experimenten gedaan met enkele grote verfbedrijven, en het product heeft duidelijke resultaten opgeleverd en het verwachte doel bereikt.

Shijun Zhu, algemeen directeur van Camen Chemical, zei dat Camen Chemical elk jaar zal exposeren en de deelname als een platform en venster voor de externe publiciteit van het bedrijf zal beschouwen, en dat hij moet deelnemen aan de tentoonstelling om uit te wisselen en een rol te spelen bij het promoten van de promotie. Camen Chemical zal elk jaar nieuwe producten met voordelen op de markt brengen, zoals de dit jaar gelanceerde diepgat-ontschuimer voor houtnerf, evenals het superantisliphandmiddel en het uitstekende viscositeitsverlagende epoxy-dispergeermiddel, die erg belangrijk en praktisch zijn voor industriële toepassingen. en houtverven in de coatingindustrie

Guangdong-tentoonstelling
industriële verven en houtverven coating en inktadditieven

Shijun Zhu, CEO van Guangdong Nanxiong Camen Chemical Co

De uitbraak en verspreiding van de New Crown-epidemie begin 2020 bracht veranderingen met zich mee die de meeste bedrijven verrasten. Camen Chemical bestreed actief de epidemie en startte als eerste de noodproductie van desinfectieproducten. Met goedkeuring van de gemeentelijke overheid gaf Camen Chemical ongeveer $1 miljoen aan materiaal ter voorkoming van epidemieën weg aan het ministerie van Onderwijs, scholen en fabrieken. Bovendien verkende Camen Chemical actief de markt en verwierf het Taiwan Eudon International Auxiliaries in het licht van de ernstige epidemische situatie dit jaar, waarop Shijun Zhu zei dat er vaak kansen zijn in crises, en de overname was gebaseerd op de erkenning van Taiwan Eudon's product technologie en toekomstige ontwikkeling. Op het gebied van technologie heeft Camen Chemical zijn investering in technologie verhoogd door een nieuw onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor technologie te bouwen in Nanxiong, Guangdong, specifiek voor productontwikkeling en testen. Camen Chemical is een onderzoekssamenwerking tussen de industrie en de universiteit aangegaan met de South China University of Technology en de Beijing Polytechnic University, die zich nu in de testfase bevindt. De siliconentechnologie van de South China University of Technology is zeer geavanceerd in de nationale industrie met sterke academici. Camen Chemical heeft de impact van de epidemie overwonnen en door hard te werken en nieuwe productlanceringen, waaronder teambuilding en marktlay-out, is het erin geslaagd de trend te doorbreken, en volgens de statistieken van Camen Chemical zijn de cijfers voor november 2020 gestegen met 20% – 30% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Shijun Zhu gebruikte de term "innovatie en verandering" om de huidige situatie van de coatingsindustrie samen te vatten. Hij is van mening dat verandering een constant onderwerp is en dat innovatie en verandering het streven van Camen Chemical zijn. Camen Chemical blijft volharden en innoveren op het gebied van uitmuntende coatingadditieven. Shijun Zhu zei dat het aanbrengen van coatings niet los kan worden gezien van technologische innovatie, een goede coating heeft innovatieve additieven nodig om het effect van het gebruik van het coatingoppervlak te compenseren, dus Camen Chemical heeft verschillende aspecten van innovatie gedaan, waaronder de jaarlijkse lancering van nieuwe producten . Alleen door voorop te lopen, kunnen we gemakkelijker erkenning krijgen in de markt en de doelen bereiken die nodig zijn voor de ontwikkeling van de coatingindustrie.

Als nieuw opkomend op technologie gebaseerd bedrijf werd Camen Chemical opgericht in 2001. Tot nu toe heeft Camen Chemical technisch bevestigd en gekocht bij de meeste grote binnenlandse zakelijke coatingklanten. Samen met de ontwikkeling van de coatingindustrie lopen de door Jiaming Chemical ontwikkelde siliconenegaliseermiddelen, ontschuimers, polymeeregaliseermiddelen, titaandioxidedispergeermiddelen, roetdispergeermiddelen, enz. Ontwikkeld door Jiaming Chemical voorop in China, en zelfs veel producten hebben het buitenland overtroffen; epoxy primer dikke coating ontschuimer, HD ontschuimer voor oppervlak, siliconenadditieven, etc. zijn in overeenstemming met internationale normen.

Shijun Zhu zei dat het niet uitmaakt in welke branche de stroomversnellingen zijn, geen enkele vooruitgang is een terugtocht. Begin 2020 maakte Camen Chemical een goede lay-out, inclusief de overname van Zhejiang Fusheng coatingadditievenbedrijf, de overname van Taiwan Youdong-additieven als te verbeteren technologie en marktnetwerkpunten om de lay-out te versterken.

De strategische doelstellingen van Camen Chemical 2021 zijn additieven op dit front, coatingadditieven zijn onmisbare componenten van coatings, die het productieproces kunnen verbeteren, de opslagstabiliteit kunnen behouden, de constructieomstandigheden kunnen verbeteren, de productkwaliteit kunnen verbeteren en speciale kenmerken kunnen geven. Een redelijke en juiste keuze van additieven kan de kosten verlagen en de economische efficiëntie verbeteren.

Vervolgens zal Camen Chemical groter en sterker worden op basis van fusies en overnames en verwerving van de weg, met goede producten, fabrieks- en fabrieksdokdiensten om in de toekomst een strategische marktlay-out te ontwikkelen; ten tweede, na de epidemie verbeterde de netwerkmarketinglay-out naar de Zuidoost-Aziatische markt en zelfs de internationale markt; Ten slotte is Camen Chemical ook van plan om de oorspronkelijke focus op meubelverf, dispersie van houtverfadditieven voor industriële coatings, autocoatings, epoxyvloeren, expanderen op waterbasis, UV, enz. , en streven ernaar om het nationale merk van de hulpindustrie voor huishoudelijke coatinginkten te worden.

Geen commentaar

Geef een reactie