Camen Chemical Relevante certificaten

Sinds het verkrijgen van de veiligheidsproductievergunning en het milieulozingscertificaat in 2011 heeft onze fabriek consequent blijk gegeven van haar toewijding aan veiligheid en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Het team van Camen Chemical staat altijd klaar om uitzonderlijke service te bieden en de hoogste normen in de chemische industrie te handhaven.

Als trotse directeur van de Nanxiong Chemical Industry Association promoten we actief best practices en bevorderen we samenwerking binnen de industrie.

Deze prestaties weerspiegelen onze niet-aflatende toewijding om veilige operaties te garanderen en onze impact op het milieu te minimaliseren. We zijn er trots op dat we worden erkend voor onze inspanningen en zullen prioriteit blijven geven aan veiligheid, duurzaamheid en betrokkenheid van de gemeenschap.

Naast onze veiligheidsproductievergunning, milieulozingscertificaat en actieve betrokkenheid bij de Nanxiong Industry Association hebben we in 2019 nog een belangrijke mijlpaal bereikt.

We hebben kwaliteitscertificering en 3C-certificering voor kwaliteitsbeheer verkregen, waarmee we onze toewijding aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit verder versterken.

Door deze certificeringen te behalen, hebben we laten zien dat we toegewijd zijn aan het implementeren van robuuste kwaliteitsmanagementsystemen die voldoen aan industriestandaarden en best practices.

Onze focus op kwaliteit is onwrikbaar en we streven er voortdurend naar om toonaangevend te blijven in de branche.

Door strenge kwaliteitscontrolemaatregelen en initiatieven voor continue verbetering zorgen we ervoor dat onze producten aan de verwachtingen van de klant voldoen of deze overtreffen.

U kunt vertrouwen op de toewijding van onze fabriek om producten van superieure kwaliteit te leveren die betrouwbaar en veilig zijn en voldoen aan de hoogste industrienormen.

Onze zelfontwikkelde producten hebben een klinkende reputatie in China en we zullen altijd het concept van onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling toepassen om een meer concurrentie- en prijsvoordeel te creëren voor de producten van onze klanten. Kies ons is uw verstandige keuze!

Geen commentaar

Geef een reactie