BZ-2209 dispergerende additieven

$0.10$19.90

Samenstelling: copolymeer met speciale structuur
Verschijning: lichtgele transparante vloeistof
Actief bestanddeel: 50%
Toepassingen: UV-coatings, houtcoatings, industriële coatings, autocoatings
Aanbevolen dosering: 0.2-1.0% voor volledig volume, 8-15% voor neppoeder
Wijze van gebruik:
Om het volledige effect te verkrijgen, moeten de additieven aan het schuurmiddel worden toegevoegd voordat de pigmenten worden aangebracht. Meng de hars- en oplosmiddelcomponenten van het schuurmiddel vooraf, voeg het additief langzaam en onder roeren toe en voeg het pigment pas toe wanneer additief is volledig verspreid. Voeg de pigmenten pas toe als de additieven goed verdeeld zijn. Test de juiste hoeveelheid voor gebruik.

Eigenschappen en voordelen:

 • BZ-2209 dispergerende additieven is geschikt voor het verminderen van de viscositeit en het dispergeren van matte poeders en luchtsiliconen, in het bijzonder voor het verminderen van de viscositeit van UV-oplosmiddelvrije systemen met een hoog gehalte aan matte poeders, bevordert het vrijkomen van luchtbellen en verbetert de transparantie en egaliserende eigenschappen van matte systemen, met goede bevochtiging en oriënterende effecten;
 • stabilisatie van pigmenten in lichtuithardende drukinkten, ook geschikt voor de bereiding van pigmentconcentraten.
 • Het kan ook worden gebruikt in industriële verven van hoge kwaliteit met een goed effect en goede dispersie voor hoogvullende industriële verven.

Vul het formulier in, wordt meestal binnen 20 minuten hervat

  Pakket: Niet-retourneerbare blauwe trommel van 25 kg.
  Voordat het product helemaal leeg is, moet het deksel na gebruik goed worden gesloten.

  Opslag: Verwijderd houden van warmte- en lichtbronnen en uit de buurt van licht bewaren.

  Voorzichtigheid: Beoordeel zorgvuldig voor gebruik en de dosering moet na het testen worden bepaald.

  Bovenstaande informatie is gebaseerd op het product. De bovenstaande verklaringen zijn alleen ter referentie aangezien de formule van de producent, het productieproces en de constructieomstandigheden verschillen.
  Het bedrijf aanvaardt geen enkele wettelijke verantwoordelijkheid en stelt een goede controle van de dosering voor gebruik op prijs.
  Het bedrijf behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen aan te brengen aan zijn eigen producten en wijzigingen aan te brengen in zijn specificaties.

  Extra informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B
  Monsters

  ,