201P Anti-Sink Drijfmest

$0.10$6.90

Samenstelling: Polyethyleen was
Verschijning: Witte pasta
Actief ingrediënt: 10%
oplosmiddelen: Aromaten
Toepassingsgebied: Industrieel, hout, automotive coatings
Aanbevolen dosering: 0.5-5.0% van de totale formulering (test de meest geschikte dosering voor gebruik)
Gebruik: Kan in elk stadium van het productieproces worden toegevoegd zonder te malen, maar moet met hoge snelheid onder roeren worden gedispergeerd.

Kenmerken en voordelen:

 • 201P Anti-Sink Slurry is een polymeer anti-bezinkingsmiddel dat rechtstreeks aan het systeem kan worden toegevoegd door middel van dispersie om een uitstekend anti-bezinkingseffect te verkrijgen.Het heeft geen invloed op de viscositeit van het systeem.
 • 201P heeft geen significant effect op de glans, de vergelingsweerstand en de droogsnelheid van de verffilm en verbetert het tactiele gevoel van de film.
 • Het kan worden gebruikt als naadditief zonder te malen, vooral voor pigmentpasta's die niet kunnen worden gemalen.
 • Het kan ook helpen bij de directionele plaatsing van mat poeder en aluminiumzilverpoeder in de verffilm, vooral geschikt voor matte verf, parelmoerverf, industriële verf zoals aluminiumpoederverf, houtverf, enz. Aluminiumpoederverf en andere industriële coatings, hout coatings en autocoatings.

Vul het formulier in, wordt meestal binnen 20 minuten hervat

  verpakking: 50KG niet-recyclebaar blauw plastic vat.
  Voordat het product helemaal leeg is, moet het deksel na gebruik goed worden gesloten.

  Opslag: Verwijderd houden van warmte- en vuurbronnen en uit de buurt van licht houden.

  Voorzichtigheid: Wanneer 201P wordt gebruikt voor aluminiumpoederverf, moet het in de hars worden gedispergeerd voordat aluminiumpasta wordt toegevoegd.

  De bovenstaande informatie is gebaseerd op het product, aangezien de formule van de producent, het productieproces en de constructieomstandigheden verschillen, is het bovenstaande alleen ter referentie.
  Wij aanvaarden geen enkele wettelijke verantwoordelijkheid en zouden het op prijs stellen als u de dosering voor gebruik zou kunnen testen.
  Het bedrijf behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen aan te brengen aan zijn eigen producten en wijzigingen aan te brengen in zijn specificaties.

  Extra informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B
  Monsters

  100 ml, 1 kg