BZ-805A polyesterfosfaat

$0.10$6.90

Samenstelling: Polyester fosfaat
Verschijning: kleurloze tot geelachtige transparante vloeistof
Actieve inhoud: 60%
Toepassingsgebied:
Blik, gewalst staal, gietijzer, aluminiumlegeringen, gegalvaniseerde oppervlakken, aluminium-magnesiumlegeringen, kunststoffen en andere oppervlaktebehandelingen.
Aanbevolen dosering: 0.5-5.0% van de totale formulering (test de meest geschikte dosering voor gebruik)
Gebruik: Kan voor of na het malen worden toegevoegd.
Kenmerken en voordelen:

 • BZ-805A Polyesterfosfaat verbetert de hechting door directe hechting op metalen oppervlakken, waardoor de hechting en snelheid van coatings op moeilijk hechtende metalen en kunststoffen aanzienlijk wordt verbeterd, de waterbestendigheid en kookweerstand van coatings aanzienlijk wordt verbeterd, evenals de zoutnevelbestendigheid en oplosmiddel weerstand, hardheid en slijtvastheid zijn ook verbeterd.
 • De adhesiegroep interageert met het metalen oppervlak en de adhesiebevorderaar is goed georiënteerd in het substraat, waardoor de adhesie wordt verbeterd. Na het strekken, buigen, kalanderen van de voorgelakte plaat corrosie bij de kras verminderen, zoals na de zoutsproeitest of de waterdompeltest.
 • De adhesiepromotor bevat een groot aantal substraatreactieve groepen, die gemakkelijk kunnen verknopen met de hydroxylgroepen in het substraatsysteem.
 • Het kan worden gebruikt in eencomponent warmteuithardende coatings en inktsystemen zoals aminobakverven en gesloten polyurethaanprimers. Het heeft een goede hechtingsbevorderende werking op koudgewalst en gegalvaniseerd staal, roestvrij staal, gegalvaniseerde substraten en sommige kunststoffen zoals PBT-substraten, verbetert de hechting van anorganische materialen die moeilijk hechten en verhoogt de chemische weerstand van de verffilm.
 • Toepasbare anorganische materialen zoals: aluminium en zijn legering, zink en zijn legering, koudgewalst staal, roestvrij staal, gegalvaniseerde onderdelen, anorganisch glas, andere anorganische materialen kunnen ook een deel van de bestendigheid tegen oplosmiddelen verbeteren, zoals ketonen, benzeenwassing.

Vul het formulier in, wordt meestal binnen 20 minuten hervat

  Categorieën

  Pakket: 25kg/200kg niet-recyclebaar blauw vat.
  Voordat het product helemaal leeg is, moet het deksel na gebruik goed worden gesloten.

  Opslag: Verwijderd houden van warmte- en lichtbronnen en uit de buurt van licht houden.

  Voorzichtigheid: Goede compatibiliteit met de hoofdhars, de toe te voegen hoeveelheid moet worden getest om de beste hechting te vinden.

  Bovenstaande informatie is gebaseerd op het product. De bovenstaande verklaringen zijn alleen ter referentie aangezien de formule van de producent, het productieproces en de constructieomstandigheden verschillen.
  Het bedrijf aanvaardt geen enkele wettelijke verantwoordelijkheid en stelt een goede controle van de dosering voor gebruik op prijs.
  Het bedrijf behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen aan te brengen aan zijn eigen producten en wijzigingen aan te brengen in zijn specificaties.

  Extra informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B
  Monsters

  ,